IniciFutbol salaEl CFS Tortosa planta cara al líder invicte (1-3)

El CFS Tortosa planta cara al líder invicte (1-3)

El CE Tortosa SAC es va quedar a un sol pas de protagonitzar la campanada de la jornada davant el líder indiscutible de la categoria, l’Huracans la Selva. Els tortosins es van avançar al marcador mitjançant Amine a falta d’onze minuts per arribar a la finalització del duel. Llavors el potencial ofensiu del conjunt que lidera la taula es va posar de manifest i capgiraven el duel amb tres minuts, marcant la sentència definitiva en el darrer minut i segueixen amb la ratxa immaculada de ser l’únic equip que compta amb totes les victòries en els dotze compromisos disputats fins ara.

Durant la primera part van mostrar una solidesa defensiva encomiable. El plantejament amb una defensa zonal molt ben exectuada el permetia sortir a la contra buscant el gol que donés la sorpresa. El fet de tallar moltes pilotes els permetia generar arribades clares de gol que no podien culminar. Per contra l’Huracans la Selva va gaudir de dues arribades clares que no podien aprofitar davant els dominis tortosins. Amb el resultat inicial s’arribava al temps de descans.

A la represa, el líder imposava un ritme més elevat d’entrada cosa que beneficiava al joc dels tortosins que tenia més opcions a la contra per arribar a perforar la porta visitant. Tot i això, en una jugada molt ben el·laborada per la davantera dels de Joan Accensi, la pilota li arribava a Amine que feia l’1-0 i que feia saltar la sorpresa majúscula (29′). Llavors el potencial ofensiu de l’equip màxim realitzador de la lliga es posava de manifest quan en una acció desafortunda, el rebot sobre el cos del porter Zaka rebotava damunt el cos d’Andreu i acabava significant el gol de l’empat (29′). A partir d’aquí, amb el partit igualat en una pèrdua de sortida de pilota la contra va ser letal en una pilota jugada a l’esquena de la defensa i davant els dubtes del porter local els permetia capgirar el marcador amb l’1-2 obra de Martí (32′). A la desesperada els de la capital del Baix Ebre sortien amb el joc de cinc, i una pilota interceptada al darrer minut els permetia dictar la sentència amb l’1-3 obra de Marc Estivill de camp a camp a porta buida.

Sala de premsa:

Per a Joan Accensi, tècnic tortosí, el resultat final va ser “totalment injust. Vam sorprendre al líder gaudint de nombroses ocasions de gol i fent el partit com a nosaltres ens interessava. Vam jugar al que nosaltres volíem i els vam fer estar incòmodes durant gran part del partit, on dos detalls al tram final ens van condemnar” ens comentava l’entrenador del CFS Tortosa que afegia que “el nostre equip va treballar molt bé en defensa però no va saber gestionar les accions ofensives que vam generar durant el segon temps. Volen córrer més, quan teníem que haver aturat el partit amb el marcador a favor” ens apuntava Accensi que tot i la derrota es mostrava confiat de que ho poden traure endavant “perquè anem creixent i el nivell de joc està creixent jornada rera jornada” sentenciava el tècnic.

Podeu veure clicant a la imatge immediatament inferior la classificació de la Divisió d’Honor al seu grup 3 després de dotze jornades del campionat de lliga:

La propera jornada:

El conjunt tortosí es desplaçarà aquesta setmana a Lleida per medir-se amb l’Alcoletge, en un partit a priori complicat on els de la capital del Baix Ebre miraran de mantenir . Els lleidatans, que partien a principi de temporada entre els favorits per a retornar a la categoria que van perdre la temporada passada, van trencar la mala dinàmica que acumulaven després de dues derrotes consecutives imposant-se aquesta setmana passada a la pista del coer, el Futsalpax Tarragona, per 3 a 6. Tot i aquesta irregularitat, els de la Terra Ferma estan separats a quatre punts del segon classificat el Sicoris de Lleida (22), i a setze punts del conjunt que lidera la classificació, l’Huracans la Selva (36) que no ha perdut ni un sol punt en el que va de temporada. Els tortosins per la seva part afronta la darrera jornada de la primera volta, a una distància de cinc punts respecte a la zona de permanència i mirarà d’aprofitar la jornada per a intentar reforçar l’opció d’intentar mantenir-se al grup la temporada vinent.

El partit que arrancarà a partir de les 16 hores de la tarda de diumenge serà xiulat pels col·legiats de la delegació de Barcelona Nord, Raúl Crisostomo Gapar i Albert Vico Prevost amb Jordi Argerich Garriga, de Lleida, com a jutge assistent.