IniciHandbolEl CH Amposta Lagrama no passa de l'empat en el primer partit davant la seua...

El CH Amposta Lagrama no passa de l’empat en el primer partit davant la seua afició amb el recent ascendit Levante

Ensopegada de l’equip ampostí en el primer partit davant la seua afició, on no va poder passar de l’empat davant el recentment ascendit Levante UD-BM Marni. A l’equip ampostí, com en el primer partit a Mislata li ha faltat continuïtat i una major regularitat en el joc i un gol de Núria Herraez a 48 segons per al final, li ha permès al conjunt valencià, emportar-se un punt.

Com la setmana passada va començar el partit portant la iniciativa en el joc i el marcador.

Al minut 12, amb tres gols de renda per al conjunt ampostí (7-4), s’ha produït el temps mort visitant. El partit ha entrat en una fase de molta igualtat amb alternances i empats en el marcador, fins al darrer tram, on les visitants han aconseguit marxar al descans amb un avantatge de dos gols.

Ha reaccionat el conjunt local al segon període, recuperant el control i la iniciativa en el joc, recuperant també les avantatges al marcador, fins a aconseguir una nova renda favorable de quatre gols al minut 21 (27-23).

Temps mort visitant provocant la reacció de les seues jugadores, davant un equip ampostí que no ha pogut mantenir el nivell, encara que sempre ha anat per davant al marcador fins a l’empat a 29. Gemma Galvez ha retornat l’avantatge per a les locals, però al final Herraez, que ha estat un malson per la defensa ampostina, ha marcat el gol de l’empat definitiu a 30 gols.

CH AMPOSTA LAGRAMA: Ailin Lopez i Piñol, Turnes (5), Bertomeu, Alonso (2), Gemma Gàlvez (6), Yélamo, Lluna González, Ferré, Pagà (6), Guerrero (5), Sáez, Royo, Maite Rodríguez (1), Viñas, Laia Hernández (5).

LEVANTE UD-BM MARNI: Susana Ponce    i Elena Denisa.Virviciute, Andreu, Manrique, Amparo Navarro, Lozano, Carla Sánchez, Esteve, Madrigal (4), Ballesteros (5), Irene Navarro (1), Daniela García (1), Rubio (5), Herráez (9) y Maestre (5).

ÀRBITRES: Álvaro López Nova i Roberto  Argiz Varela  del Comité català. Van excloure per part local a Sara Alonso (3) (47’), Turnes (2), Yélamo i Maiter Rodriguez i per part visitant a Rubio (2) i Maestre (2).

PARCIALS: 3-1, 7-4, 9-6, 10-9, 12-12, 14-16, descans, 17-17, 19-17, 22-20, 25-23, 28-26, 30-30, final.