IniciPoliesportiuHoquei PatinsEl CH Amposta supera al CH Piera B, i fa un pas...

El CH Amposta supera al CH Piera B, i fa un pas important per assegurar-se la permanència a Segona Catalana

Important victòria del CHP Amposta en la segona fase de permanència de Segona Catalana, superant a la seua pista per 4-1 al filial del Piera, en un partit molt complicat, sobretot a la primera part. Amb este triomf l’equip ampostí s’allunya de les places de descens, i dóna un pas molt important per certificar la seua salvació.

A la primera part el CHP Amposta, va comptar amb moltes situacions propícies per a marcar, però la majoria dels remats dels locals, van ser neutralitzats pel porter visitant, protagonista destacat del seu equip. Josep Pons va avançar als ampostins en el marcador, però en l’última jugada abans del descans va arribar el gol de l’empat.

A la segona part Robert Carles no va encertar en el llançament d’una falta directa, però en una altra oportunitat, Pau Esquerrè va superar al porter rival. En un contraatac Pau Estudillo va situar el 3-1, i a 10 minuts per al final, Robert Carles va sentenciar amb el quart gol. Després Pau Esquerré i Adrià Lavernia, no van encertar en el llançament de dos penals, que haurien pogut augmentar la renda ampostina.

CHP AMPOSTA, 4 – HC PIERA, 1

CH Amposta: Juan Pablo Alba, Pau Esquerré (1), Robert Carles (1), Ferran Pons, Adrià Lavernia Josep Pons (1), Joan Esquerré, Pau Estudillo (1).

HC Piera B: Daniel Sábado, Pau Sábado, Oriol Santacana, Mikel Romero (1), Adrià Rossinyol, Arnau Guerrero, Antonio Alvarez.

Àrbitre: Carles Torné.