IniciHandbolEl CH Ascó amb moltes baixes no pot mantenir el ritme del...

El CH Ascó amb moltes baixes no pot mantenir el ritme del líder Palautordera

El CH Ascó va patir una contundent derrota al pavelló municipal Josep Llavina i Esteve, davant el CH Palautordera-Salicru, líder de la competició, després haver guanyat els quatre partits disputats amb molta capacitat ofensiva. Va representar també un duel entre les dues jugadores fins ara més efectives del grup, Nona Genis per part de les locals i Júlia Ripodas de l’equip riberenc, que encapçalen la taula de màximes realitzadores amb una mitjana de 7 gols per partit.

El conjunt dirigit per Joan Bel es va desplaçar amb només vuit jugadores, i va donar molta rèplica en la primera fase del partit, mentre van aguantar les forces. Al cap de 20 minuts el líder només portava una escassa renda de dos gols (9-7), i les visitants van aguantar fins a l’última fase del primer temps, arribant al descans amb una desavantatge de 6 gols (14-8).

A la segona part les locals, que amb la possibilitat de moltes més rotacions, van mantenir un fort ritme de joc, van anar incrementant les diferències fins a la màxima renda de 20 gols favorables a cinc minuts per al final, que ja es va mantenir.

La pròxima jornada el conjunt asconenc, rebrà el dissabte a les 17:00 hores a l’Akaimoto Cooperativa Sant Boi, tercer a la taula classificatòria.

CH PALAUTORDERA-SALICRÚ, 36 (14)
CH ASCÓ, 16 (8)

CH Palautordera-Salicrú: Laura Vila i Meritxell Palomares, Yuna Tato (2), Joana Andreu (7), Laia Roca (5), Martina Morato, Cristina Vergés (5), Laia Insausti, Nona Genis (5), Mariona Prat (2), Laura Vila (7), Aina Castané (2), Hannah Yerman (2) Anna Ibañez (6), Cecilia Campins.
CH Ascó: Cinta Mirabal, Júlia Ripodas (6), Xènia Treig, Carla Martínez (4), Júlia Navarro, Marina Calvo, Aina Lasala (1), Blanca Demattey (5).
Àrbitres: Arnau Martínez i Adrià Moreno.
Parcials: 2-2 (5′), 4-3 (10′), 7-5 (15′), 9-7 (20′), 12-7 (25′), 14-8 (descans), 19-9 (35′), 23-10 (40′), 27-13 (45′), 32-14 (50′), 35-15 (55′), 36-16 (final).

Podeu veure la classificació de la la Lliga Catalana sènior femení a la quarta jornada del campionat de lliga al subgrup B, clicant a la imatge inferior: