IniciHandbolEl CH Ascó finalitza la fase del Campionat d’Espanya femení d’handbol amb...

El CH Ascó finalitza la fase del Campionat d’Espanya femení d’handbol amb derrota davant el Parla

El CH Ascó ha finalitzat en tercer lloc, del grup E de la fase del Campionat d’Espanya juvenil femení d’handbol, en el que ha jugat com a amfitrió al pavelló municipal asconenc. L’equip ha finalitzat amb dues derrotes davant el Grupo USA BM Mislata i el Core Global BM Parla, i per davant del Bidasoa Irún.

Els equips valencià i madrileny, han empatat al capdavant de la classificació amb 5 punts, i s’han classificat les valencianes per millor golaverage general davant el Parla, amb tercer lloc per al CH Ascó amb 2 punts, i quart per al Bidasoa Irún sense puntuar.

L’últim partit de l’Ascó ha estat intents i amb predomini dels atacs sobre les defenses. El conjunt local ha anat a remolc del seu rival des de l’empat a dos gols, on sempre ha anat l’equip madrileny per davant al marcador. Les diferències visitants han oscil·lat entre els 2 i 3 gols, fins al minut 23, quan coincidint amb l’exclusió d’Emma Falgeras, el conjunt de Parla ha arribat als set gols de renda en sis minuts amb un parcial 1-6, encara que al descans el CH Ascó mantenia les opcions de victòria marxant als vestidors amb 17-22.

A la segona part es van mantenir les diferències amb un joc bastant igualat, fins que la segona exclusió d’Emma Falgueras, l’han aprofitat les visitants per a augmentar la seua renda i deixar ja sense possibilitats al CH Ascó, en un tram final d’autèntic tràmit. Abans el Grupo USA BM Mislata s’ha imposat per 14-28 al Bidasoa Irún.

CH ASCÓ, 32 (16)
CORE GLOBAL BM PARLA, 41 (21)

CH Ascó: Cinta Mirabal, Júlia Ripodas (7), Abril Andreu, Cinta Duran, Abril Pujol (4), Judit Lanceta (8), Júlia Navarro (1), Xènia Treig (5), Angela Callarisa (4), Aina Lasala, Carlota Martínez, Gisela Gironés, Emma Falgueras (4).

Core Global BM Parla: Jessica Baena, Laura de Mora, Noelia Garcia (9), Ainhoa Fernández (4), Lucia Laguna (14), Sara Hernández (5), Paula Martín, Raquel Chayo (2), Amanda Fernández, Ana Tavira (7), Paula Garcia (1), Laura Medina, Maria Rodriguez.

Àrbitres: Miguel Costas i Adrian Allica de Cantabria. Van excloure per part local a Abril Pujol, i Emma Falgueras.

Parcials: 3-3 (5′), 4-7 (10′), 6-10 (15′), 9-11 (20′), 12-17 (25′), 16-21 (descans), 18-22 (35′), 20-24 (40′), 22-29 (45′), 25-32 (50′), 29-37 (55′), 32-41 (final).