IniciHandbolEl CH Ascó s'imposa a l'AEH Les Franqueses i segueix el frec...

El CH Ascó s’imposa a l’AEH Les Franqueses i segueix el frec a frec amb l’Associació Lleidatana

Nova victòria del CH Ascó en un espectacular inici de temporada a la Lliga Catalana d’handbol femení. El conjunt de la Ribera d’Ebre va superar a l’AEH Les Franqueses, un dels millors equips del grup per 36-31, en un partit complicat, on els atacs es van imposar a les defenses.

La primera part va tenir bastants alternances, arribant-se al descans amb una renda favorable a les locals de tres gols (20-17). Durant la represa el domini va ser per a les locals, amb avantatges que van arribar inclús als vuit gols, que en el tram final i amb tot pràcticament decidit, van reduir les jugadores de l’AEC Les Franqueses. A la classificació general segueix el frec a frec entre l’Associació Lleidatana i el CH Ascó, els dos amb 11 punts i encara invictes.

La pròxima jornada el conjunt asconenc jugarà el dissabte a les 20:00 al Complex Esportiu de les Moreres, amb el Finestrelles SC Handbol Esplugues de Llobregat.