IniciHandbolEl CH Ascó supera al Cooperativa Sant Boi i disputarà la fase...

El CH Ascó supera al Cooperativa Sant Boi i disputarà la fase d’ascens a la Divisió d’Honor de Plata de l’handbol femení estatal

El CH Ascó no va donar marge a la sorpresa, i en l’última jornada de la segona fase al títol de la Lliga Catalana d’handbol femení, es va imposar per 32-25 al Volvo Ronda 15 Handbol Cooperativa Sant Boi, per assegurar-se la segona plaça, i acompanyar a l’Associació Lleidatana, primer classificat, en la disputa de la fase d’ascens a la Divisió d’Honor de Plata.

Tot i la diferència existent a la taula classificatòria, les visitants van oposar molta resistència, davant un conjunt local, que no podia disposar de jugadores importants com Natàlia Caldes per lesió, i de Judit Lanceta i Julia Rípodas, amb la selecció catalana, disputant el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques a Múrcia.

La primera fase del partit va ser d’iniciativa del CH Ascó, encara que sense poder obtenir una bona renda en el marcador, que al descans assenyalava una mínima avantatge per al conjunt riberenc de 15-14.

A la segona part va continuar la igualtat en els primers 10 minuts, però les jugadores locals, conscient de la importància de la victòria, van prémer l’accelerador i en el tram final, es van imposar amb solvència d’un rival complicat.

CH ASCO, 32
COOPERATIVA SANT BOI, 25

CH Ascó: Anna Rodriguez, Lucia Pasaman, Abril Ferré, Arantxa Bel (3), Carla Martínez (3), Henar Martínez (12) Marta Abella (2), Angela Callarisa, Paula Garcia (2), Laia Ferré, Maria Ventura (4), Marina Gasca (2), Abril Pujol (2) i Emma Falgueras (2).

Volvo Ronda 15 Handbol Cooperativa Sant Boi: Carlota Galván, Nora Muñoz, Carla Torres, Laia Bermúdez (1), Sandra Hoste (1), Miriam Salmerón (2), Marta Bennasar (3), Paula Recio (3), Cristina López (1), Maria Grau (3), Vanesa Zafra (4), Berta Cordobés (1).

Àrbitres: Joan Moncusí i Bernat Moncusí. Van excloure per part local a Lucia Pasaman (2), Henar Martínez i Marina Gasca, i per les visitants a Sandra Hoste, Paula Recio, Maria Grau i Carlota Galván.

Parcials: (4-2), (7-4), (10-6), (12-8), (13-11), (15-14), descans, (17-17), (19-19), (23-20), (25-23), (28-24), (32-25).