IniciHandbolEl Chartres dirigit pel tortosí Toni Gerona classificat per disputar les semifinals...

El Chartres dirigit pel tortosí Toni Gerona classificat per disputar les semifinals de la Copa de França masculina

Continuen els èxits per al tècnic tortosí Toni Gerona, que després de la classificació de la selecció de Sèrbia que dirigeix, ha aconseguit també com a tècnic del Chartres Handball Metropole, la classificació per disputar les semifinals de la Copa de França, en derrotar en quarts de final al Chambéry (26-25), en el partit disputat en el Halle Jean Cochet de Chartres. Un triomf molt meritori fonamentat sobretot en una bona defensa, davant un equip situat en sexta posició de la taula classificatòria de la Starligue, màxima competició de l’handbol masculí francés.

La primera part com assenyalava el marcador al descans d’empat a 16, va resultar molt igualada i amb alternances. El partit es va decidir al segon temps, destacant l’actuació dels dos porters, per part locals Julien Meyer i Portner dels visitants.

Hugo Jund va donar un avantatge màxim de tres gols (25-22, 27′), per al Chartres. Els visitants no es van entregar, però només van poder reduir diferencies. Sergio Onufrigenko amb 6 gols va ser el màxim realitzador de l’equip de Toni Gerona.

Les semifinals es disputaran el pròxim 14 de maig, i amb el Chartes Handball Metropole, estaran el FENIX Toulouse, Nantes HBC, i el Paris Saint German, vigent campió i principal favorit al títol.