IniciPoliesportiuHoquei PatinsEl CHP Amposta cau a la pista del líder CP Calafell

El CHP Amposta cau a la pista del líder CP Calafell

El CHP Amposta va sortir derrotat de la pista del filial del CP Calafell per 6-3. Els locals que segueixen líders invictes al seu grup de Segona Catalana, van ser molt més efectius davant la portaria contrària, que un conjunt ampostí menys encertat en el remat. El CP Calafell, va aprofitar millor les situacions creades de perill, per arribar al descans amb un favorable 4-2. Els gols en pròpia porta de forma involuntària d’un jugador local i de Robert Carles, van donar esperances a un equip ampostí que havia desaprofitat bastants oportunitats davant la portaria rival.

La segona part va resultar també molt igualada, amb situacions propícies per marcar a les dos àrees, però de nou amb més productivitat per part local. El gol de Josep Pons només va servir per a poder maquillar el resultat final.

La pròxima jornada el CHP Amposta rebrà el divendres a les 21:45 al CP Riudoms, un altre complicat rival, acabat de descendir de la Primera Catalana.

CH Amposta: Juan Pablo Alba, porter; Josep Pons (1), Joan Esquerré, Marc Bayo, Ferran Pons, Pau Esquerré, Robert Carles (1), Pau Bayo i Pau Estudillo.