IniciPoliesportiuHoquei PatinsEl CHP Amposta empata en un cap de setmana intens davant el...

El CHP Amposta empata en un cap de setmana intens davant el Vilafranca i Bell-lloc

El CHP Amposta s’ha posat al corrent de les jornades previstes al calendari, després d’un cap de setmana intens, en el que va disputar dos partits corresponents al grup 3-2 per la permanència de la Segona Catalana d’hoquei patins.

Els dos partits van finalitzar amb empat, davant el Vilafranca i Bell-lloc, disputats al pavelló municipal ampostí.

En el primer va tenir com a rival al Vilafranca, líder del grup, en un partit intens, que finalitzava amb empat a 4 gols. Ferran Pons inaugurava el marcador culminant un contraatac, però aviat va arribar la resposta del conjunt rival, que amb dos gols més situava un inquietant 1-3.

Van reaccionar els ampostins i amb gols de Toni Martínez i Pau Esquerré, van aconseguir arribar amb empat a tres al descans, comptant amb bones ocasions, sobretot de tres remats que es van estavellar als pals de la porteria rival.

A la segona part va dominar l’equip del Penedés, però a 9 minuts per al final, Jordi Mirado va demanar temps mort, situant a l’equip en una defensa zonal, i els ampostins van reaccionar, marcant Robert Carles el quart gol. En l’ùltim minut en una acció bastant desafortunada, l’Amposta va encaixar el gol de l’empat definitiu.

CHP Amposta: Juan Pablo Alba i Marc Bayo, Pau Esquerré, Robert Carles, Ferran Pons, Josep Pons, Joan Esquerré, Pau Estudillo, Toni Martínez.

Tambè amb empat, en aquest cas a un gol, va finalitzar el partit davant el CP Bell.lloc, en el que els porters es van convertir en els destacats protagonistes amb intervencions decisives i de gran mèrit.

Els dos equips van crear ocasions clares per haver marcat més gols, però Folgueras i Juan Pablo Alba ho van impedir.

La primera part va finalitzar sense gols, i a la segona a 8 minuts per al final Pau Estudillo va marcar el gol local, amb resposta del Bell.lloc per situar el definitiu 1-1. Jordi Mirado va disposar dels mateixos jugadors que davant el Vilafranca, amb l’únic canvi d’Adrià Labernia per Toni Martínez.

La pròxima jornada el CHP Amposta jugarà el dissabte a les 19:45 a la pista del CP Riudebitlles.