IniciPoliesportiuHoquei PatinsEl CHP Amposta està formant un sènior femení per a la propera...

El CHP Amposta està formant un sènior femení per a la propera temporada

En els equips de formació, el Club Hoquei Patí Amposta, compta ja amb noies integrants de les seues plantilles, però la junta directiva del club, presidida per Pau Esquerré, està promocionant la formació d’un equip femení per competir en la categoria sènior, començant des de la Segona Catalana, que compta amb dos grups.

De moment un grup de noies, entre els 15 i 20 anys, han començat a entrenar els dissabtes de cada setmana, amb les pistes i tècnics que facilita el club. La majoria han començat la pràctica de l’hoquei patins i estan efectuant les primeres sessions d’aprenentatge i posada a punt. Abans de començar la competició oficial federada, l’objectiu és que puguen disputar algun partit amistós. També a Flix, que compta en competició federada amb tres equips d’hoquei patins base, està estudiant-se la possibilitat de formar un equip sènior femení, en disposar d’un grup de noies, que estan efectuant tres sessions setmanals, i estan també amb ganes de competir.

L’hoquei patins ebrenc, podria tenir representació oficial federada en hoquei patins femení, per primera vegada en la seua història.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

41 + = 42

Últimes notícies