IniciPoliesportiuHoquei PatinsEl CHP Amposta finalitza la segona fase amb contundent derrota a Vilafranca

El CHP Amposta finalitza la segona fase amb contundent derrota a Vilafranca

El recolzament d’un bon grup de seguidors que es van desplaçar a Vilafranca, no va ser suficient per al CHP Amposta, que en l’última jornada va patir una contundent derrota per 5-0.

Els jugadors ampostins no van estar encertats en el remat, sense poder superar la bona defensa d’un rival molt ben estructurat. Els locals es van posar en la primera fase del partit, amb dos gols a favor seu, i el conjunt del Montsià va anar sempre a remolc en el joc i el marcador. Al descans es va arribar amb aquesta desavantatge de dos gols per al CHP Amposta, que tampoc va millorar les seues prestacions ofensives a la segona part.

El tercer gol del Vilafranca al minut 4, va dixar el partit molt complicat per a l’equip dirigit per Jordi Mirado. El quart gol va ser la sentència, sense ja capacitat de reacció per part dels ampostins que en els últims instants van encaixar el quint gol per arredonir una clara derrota.