IniciPoliesportiuHoquei PatinsEl CHP Amposta haurà de disputar la fase de permanència

El CHP Amposta haurà de disputar la fase de permanència

El CHP Amposta va finalitzar la primera fase del grup 1 A de Segona Catalana, amb mínima derrota per 4-3 a la pista del CP Calafell, en un partit intens, on els ampostins van tenir opcions de puntuar davant el filial de l’equip que milita en la màxima categoria de l’hoquei estatal.

La primera part va tenir moltes alternances amb ocasions a les dues porteries, però els locals es van avançar aprofitant una pilota que havia quedat dividida. Al descans es va arribar amb mínima avantatge local, i els ampostins van sortir una mica desconnectats a la segona part, encaixant dos gols en els primers cinc minuts. Va reaccionar l’equip de Jordi Mirado, i va recuperar les possibilitats de puntuar amb els gols de Robert Carles i Josep Garcia. El quart gol va complicar de nou la situació als ampostins, però amb el gol de Ferran Pons, van insistir en els últims quinze minuts, disposant d’ocasions per haver empatat.

Finalitzada la competició, els quatre primers del grup disputaran la fase d’ascens, i els quatre últims la de permanència, on es troba l’Amposta. Comptaran els resultats de la primera fase davant els equips del seu grup A1, i tindran com a rivals, als que han competit a l’1 B, concretament el Finques Prats Lleida, CP Vilafranca, cd Ladycel Ribes i CH Montbui.