IniciPoliesportiuHoquei PatinsEl CHP Amposta només manté opcions durant el primer temps a la...

El CHP Amposta només manté opcions durant el primer temps a la pista del HC Alpicat

ESPORTS // Després de la derrota la primera jornada a la seua pista davant el líder Cadí, el CHP Amposta va patir una nova derrota a Alpicat, perdent per 8-4, amb un altre dels equips amb major potencial d’aquest grup de la Segona Catalana.

El conjunt de la comarca del Segrià, va acabar a la segona part amb la resistència dels ampostins, que al primer temps van donar molta rèplica.

Només començar el partit, el CHP Amposta es va posar per davant al marcador, amb el gol de Roger Cadenas, en la primera acció ofensiva dels visitants. Van remuntar els locals, però Joan Esquerré va situar de nou l’empat amb el segon gol ampostí. Abans del descans l’Alpicat va marcar el tercer gol, per arribar a la mitja part amb tot per decidir, i una minima renda favorable al conjunt local que dominava per 3-2.

Tot va canviar a la segona part, l’Alpicat va mantenir el seu ritme de joc, i van portar en tot moment la iniciativa, davant un CHP Amposta, que va anar de més a menys, cometent excessives errades i donant moltes facilitats a un rival amb jugadors experimentats en la categoria. Els locals van anar augmentant les diferències fins a situar un decisiu 8-2. En els últims instants i amb el partit decidit, els dos gols de Pau Estudillo, només van servir per maquillar el marcador i deixar un definitiu 4-9. Una de les notes positives, va ser el debut del porter juvenil Marc Bayo, substituint a Juan Pablo Alba que no va poder jugar per lesió. Bayo va protagonitzar una bona actuació.

Van jugar per part del CHP Amposta, Marc Bayo, Roger Cadenas (1), Joan Esquerré (1), Ferran Pons, Pau Esquerré, Pau Estudillo (2), Robert Carles. Aquest dissabte rebran a les 17:00 hores al CP Vila-seca.