IniciPoliesportiuHoquei PatinsEl CHP Amposta perd davant el CP Calafell, un dels seus rivals...

El CHP Amposta perd davant el CP Calafell, un dels seus rivals directes

El CHP Amposta no va tenir una nit gaire inspirada, i va perdre a la seua pista davant el CP Calafell, un dels seus rivals directes en la lluita per la permanència, als que haguès superat en la classificació, en cas d’haver aconseguit la victòria.

Tot i la transcendència del duel, els locals no van sortir gaire endollats al partit, i van anar gairebé sempre a remolc d’un equip jove, que va moure amb velocitat i criteri la bola, i a més van ser superiors en efectivitat, a un CHP Amposta, que continua sense aprofitar les ocasions creades. Pau Esquerré i Robert Carles van tenir opcions d’avançar al seu equip, però els dos gols visitants, van propiciar un preocupant 0-2 al descans.

A la segona part va continuar la iniciativa del CP Calafell, amb un conjunt ampostí sense poder trencar el ritme del rival, que va continuar més efectiu, sentenciant el partit amb quatre gols més. Ferran Pons de penal, va aconseguir estrenar el marcador local, quan tot ja estava decidit.

Aquesta derrota deixa el CHP Amposta després d’aquesta sèptima jornada, en una delicada situació i en posició de descens d’aquest grup 1a de la Segona Catalana. La pròxima i octava jornada, jugarà el dissabte 26 de novembre, a la pista del CP Vilanova, equip situat en la zona intermèdia de la classificació, en un partit que es disputarà a les 21 hores.