IniciPoliesportiuHoquei PatinsEl CHP Amposta supera al CP Manresa i s'assegura la permanència

El CHP Amposta supera al CP Manresa i s’assegura la permanència

AMPOSTA // Quan encara resta una jornada per finalitzar la compartició del grup 4-2 de la Segona Catalana d’hoquei patins, el CHP Amposta s’ha assegurat el primer lloc i la permanència, per tant la pròxima temporada continuarà a la categoria. L’equip ampostí va superar al CP Manresa per 5-0, que amb aquesta derrota certifica el seu descens de forma matemàtica.

Els manresans van oposar molta resistència, sobretot en el primer temps, amb un tram final on els dos equips van desaprofitar ocasions per marcar. Al descans es va arribar amb mínima avantatge ampostina amb el gol marcat per Joan Esquerré, aprofitant un rebuig produït per un remat del seu germà Pau.

A la segona part els ampostins van sortir amb més decisió, i la renda va anar augmentant amb els gols marcats per Joan Esquerré, Pau Estudillo i Robert Carles dos de penal, a més els locals van disposar de moltes més ocasions per obtenir una major avantatge, amb alguns remats que van estavellar-se als pals de la porteria contrària.

Van jugar per part del CHP Amposta: Juan Pablo Alba a la porteria, Josep Pons, Joan Esquerré (2), Pau Estudillo (1), Robert Carles (2), Pau Esquerré i Ferran Pons.
La classificació està encapçalada pel CHP Amposta, que ha guanyat els quatre partits, amb 12 punts, seguit pel CH Piera, 9; CH Vila-seca i CEH Sabadell, 6, i Molins de Rei 2015 i CP Manresa, 1. Aquests dos últims equips ja descendits, mentre fins a la pròxima jornada no es decidirà el tercer equip que perd la categoria.

El diumenge últim partit de tràmit per als ampostins, que jugaran a les 17:45 a la pista del CEH Sabadell, que es juga la permanència.