IniciPoliesportiuHoquei PatinsEl CHP Amposta supera per la mínima al Montbui en un final...

El CHP Amposta supera per la mínima al Montbui en un final trepidant

Un gol de Pau Estudillo a un minut per a la finalització del partit, va representar la victòria del CHP Amposta, en la penúltima jornada de la fase 2 de Segona Catalana, i li permet mantenir les esperances de salvació.

L’equip ampostí va crear més ocasions a la primera part, però el poc encert en el remat, van resultar un obstacle per al conjunt local. El Montbui va aprofitar millor les situacions que va crear davant la porteria contrària, i va marxar al descans amb un avantatge de dos gols (0-2).

Al primer minut de la segona part, va reduir diferències Ferran Pons, però només un minut després els visitants tornaven a col·locar-se amb una renda de dos gols a favor seu. Van reaccionar els ampostins en una segona part més intensa i amb moltes alternances. Robert Carles i Josep Garcia van desaprofitar dos faltes directes, però Pau Esquerré, Ferran Pons i de nou Pau Esquerré, van aconseguir la remuntada. Quan només restaven dos minuts per finalitzar el partit, el Montbui va assolir l’empat, però la resposta per part de Pau Estudillo no es va fer esperar, i pràcticament en l’últim sospir, va marcar el gol de la victòria per continuar somiant amb la permanència.

El pròxim divendres a les 21:30 hores, el conjunt ampostí disputarà l’últim partit de la segona fase, a la pista del CP Vilafranca, segon classificat del grup.