IniciPoliesportiuCiclismeEl ciclista tortosí Ivan Viladrich prop del podi al BTT Internacional Biki...

El ciclista tortosí Ivan Viladrich prop del podi al BTT Internacional Biki Point a Corró d’Amunt

ESPORTS // Ivan Viladrich (Granfons-SBHotels TE), va finalitzar entre els participants més destacats de la categoria cadet, de la segona prova de la Copa Catalana Internacional BTT Biking Point s’ha disputat aquest diumenge a Corró d’Amunt en format contrarellotge, va tornar a deixar grans moments de ciclisme.

Un traçat de 10 km i 250m + que exigia equilibrar molt bé les forces, per aconseguir el millor temps. Un Memorial Toni Costa que ha tornat a reunir a tots aquells ciclistes que senten la competició, amb triomfs pels catalans Cristòfer Bosque i Noemí Moreno.

Una segona cita després de l’espectacular estrena viscuda a Banyoles amb totes les estrelles internacionals que van tornar a treure tot l’esforç i compromís dels amants de la bicicleta de muntanya.

Viladrich va ocupar la quarta posició amb un temps de 31:04, a 1:13 de Joan Mir (PC Ciutadella), primer classificat. En la categoria Màster-30, Xavier Jornet (Catalunya Sud), va acabar novè en Màster-40, amb 30:34, i Carlos Campos (PC Ribera d’Ebre), vint-i-dosè. En la categoria sub-23, Aleix Saumell (BG Team HI), va ocupar la octava posición.

La próxima cita será els díes 17 i 18 d’abril, amb la disputa de la Super Cup Massi a Santa Susanna.