IniciMotorMotocròsEl circuit de l'Oriola d'Amposta va acollir la penúltima prova de la...

El circuit de l’Oriola d’Amposta va acollir la penúltima prova de la Copa d’Espanya de Motocròs Clàssic

El circuit del Parc de l’Oriola, va acollir la penúltima prova de la Copa d’Espanya de Motocròs Clàssic, amb la participació de 37 pilots, i presència de representants ebrencs. La prova organitzada per part del Moto Club Amposta, en un esdeveniment inclòs en els actes i competicions programades per commemorar el cinquantè aniversari de la fundació de l’entitat ampostina, va permetre gaudir als aficionats, d’una jornada de motocròs com les que es van viure al desaparegut traçat de Santa Fe, terrenys on actualment està ubicat el Polígon Industrial de Tosses.

Àlex Muñoz (MC Amposta) va finalitzar, en segon lloc, de la categoria Evo, només superat per Juan Carlos Rey, que va finalitzar en idèntica puntuació. El pilot galerenc va guanyar la primera mànega, i va superar els problemes en la segona per l’impacte d’una pedra a les ulleres, però va remuntar per ocupar el segon lloc. El tercer va ser per a Hèctor Pla (MC Alcanar).

També, en segon lloc, va finalitzar Gino Curto (MC Traiguera), per darrere d’Andrés José Jiménez, en la categoria Evo 80. Jordi Tafalla (MC Amposta), va finalitzar en quarta posició en les dues mànegues, per ocupar també el quart lloc final en la categoria Twinshock.

Després de disputades les proves de Monzón, Traiguera, Karrantza, Quintana-Maria, Solis i Amposta, en la categoria Evo, Àlex Muñoz ocupa la segona posició de la classificació general amb 213 punts, només superat per Juan Carlos Rey, 260. En 80 Evo, Gino Curto també és segon amb 196 punts, per darrere de José Andrés Jiménez amb 246.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 3 = 5

Últimes notícies