IniciCiclismeBTTEl Club Ciclista Campredó estrena la cursa de BTT Argilers Race

El Club Ciclista Campredó estrena la cursa de BTT Argilers Race

Neix una nova cursa, iniciativa dels organitzadors del Club Ciclista Campredó, amb la denominació Argilers Race, que s’estrenarà el dijous 12 d’octubre. Es tracta d’una cursa de resistència de dues hores de duración, en un circuit circular de 6 quilòmetres totalment ciclista, que compta amb uns 2,8 km de senders, uns 2,5 km de pista i 1,5 km aproximadament de zona de sortida-arribada, acumulant uns +120 metres per volta.

El punt de sortida serà la pista poliesportiva de Campredó. En finalitzar l’entrega de dorsals, de 8:00 a 9:00 hores, hi haurà una sortida neutralitzada fins a la zona dels Argilers, d’uns 3 km. En arribar a la zona dels Argilers, s’ordenaran les bicis per número d’inscripció, i es disposaran per a realitzar la sortida en format Le Mans, a les 10:00 hores. A les 12:00, es pararà el cronòmetre i després es farà una tornada neutralitzada al punt de sortida de la zona poliesportiva.

Una vegada allí, hi haurà servei de dutxes i bar. També es farà entrega de premis i hi haurà dinar gratuït per als participants (i de pagament per als acompanyants que el reserven).

Els participats recorreran el Barranc de l’Espluga, Furiós Bacon, Barea, Camp Roig, Copa del món Font de Quinto, Sendera Carlos Carles, Mas del Frare 2, Mas del Frare 1, Bassa de Cervera, Baixada argilers (rotonda-esquerra, Khan a barranc S12- Argilers Khan Bo!, Rocacorba, Speed Racing, Raco Rovacorba Up, Baixadors tri-Campredó més repetjó, Descens d’Arturet, Rocacorba Next Up, Vainilla Sky, Sendera dels Rajolers i 4 trams del Camí de l’Espluga.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 17 = 27

Últimes notícies