IniciPoliesportiuTennisEl Club de Tennis Tortosa rep el guardó d’excel·lència en reconeixement a...

El Club de Tennis Tortosa rep el guardó d’excel·lència en reconeixement a la seva trajectòria

El Club Tennis Tortosa ha rebut, en el marc del Catalonia Open WTA 125 – Trofeu Internacional Reus Costa Daurada, que va tenir lloc a Reus de l’1 al 7 de maig, i on es va celebrar la Diada de la Província de Tarragona i Terres de l’Ebre al CT Reus Monterols, el guardó d’excel·lència en reconeixement a la seva trajectòria. Es tracta d’un segell de qualitat que compta amb l’aval Federació Catalana de Tennis.

El guardó de Club d’Excel·lència, un segell de qualitat, reconeixement que la Federació atorga als clubs de Catalunya que compten amb una escola de Tennis en llicència federativa, un torneig social sènior federat, com el recuperat; “Torneig de Tennis Ciutat de Tortosa” i un equip tècnic per la formació dels més joves en llicencia federativa, així com un mínim de quatre pistes de tennis en la mateixa superfície per presentar-se com a candidat per acollir els principals tornejos nacionals i internacionals.

El Club Tennis Tortosa va estar representat per l’actual president Francesc Minguell, i els membres de la junta directiva Inma Benet i Víctor Pujol, que van rebre aquesta distinció de mans del president de la federació Catalana de Tennis, Jordi Tamayo; qui va encoratjar-los en un futur pròxim a tornar ser un Club de referència a Catalunya, i de Joan Barberà director territorial d’esports de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre.

Francesc Minguell, va comentar; “este nomenament, als 80 anys de trajectòria del nostre club, no deixa de ser un reconeixement també a tots els que han sigut presidents, membres de les juntes, socis, aficionats i treballadors del club que ens ompli d’alegria i ens motiva, tots ells ho han fet possible. A més a més, ens arriba en un moment de reconversió del Club, fet molt positiu per continuar treballant en tota la implicació i compromís”.

La gala va comptar amb uns convidats de luxe: Arantxa Sánchez Vicario (ambaixadora del Tennis Català), Laura Pous i Albert Montañés. Cal recordar que l’actual junta, encara no ha fet un any des de la seva elecció, declaren haver aconseguit un canvi de 360º en quan a gestió i administració, “renovant i reformant també les instal·lacions, com les 7 pistes de pàdel, i en un futur pròxim, les 7 pistes de terra batuda i greenset“.

El proper 24 de maig s’iniciarà el segon torneig de pàdel femení Terres de l’Ebre. La nit del 10 de juny el torneig de futpadel, únic a les Terres de l’Ebre. I els propers mesos tindrem un torneig social de tennis, un torneig tennis pares i fills, un obert nocturn de tennis, un campionat de pàdel mixte, i el XXVIII torneig tennis ciutat de Tortosa.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 1 =

Últimes notícies