IniciPoliesportiuEsgrimaEl Club Esgrima Amposta domina la competició de la Lliga Catalana d'espasa...

El Club Esgrima Amposta domina la competició de la Lliga Catalana d’espasa individual masculina i femenina

AMPOSTA // Anaís Pujol i Aleix Martí van pujar al més alt del podi en la Lliga Catalana 2 d’esgrima en la modalitat d’espasa absoluta masculina i femenina, competició disputada al CEM Reina Elisenda de Barcelona, a porta tancada i amb totes les mesures de seguretat, que va tenir al Club Esgrima Amposta com a principal protagonista i gran dominador de la competició.

Anaís Pujol es va imposar en la final a Susi Ann Kaljas (Sala d’Armes de Montjuic), per 15-9. La medalla de bronze va ser per les representants del club barceloní, Laia Garcia Armengol i Sally Still, a la que Anaís Pujol va superar en semifinals per 15-14. En les anteriors eliminatòries va guanyar a les seues companyes de club, Núria Marco i Paula Vidal per 15-10. També van destacar per part de l’equip ampostí, Paula Vidal, en quinta posició, Judit Chavarria en sexta, i Daniela Pinyol i Núria Marco en novena i onzena respectivament.

En la competició masculina, Aleix Martí, va superar en la final a Jan de Nobel (CE Mar Barcelona), 15-10, en semifinals al seu company del club ampostí, Josep Sabaté, 15-11, i Josep Mestres (Fundació Llor de Barcelona), 15-11. La medalla de bronze va ser per als representants de la SE Amposta, Alei Jiménez i Josep Sabaté. En sexta i sèptima posició es van classificar Guillem Martínez i Ferran Tomàs, en desena Ivan Borodin, i bona competició també per la resta de l’equip amb Genis Pinyol, Qum Vidal, Eric Borrás, Mateo Vivas, Javhe Accensi, Alex Porres i Enric Sabaté.