IniciPoliesportiuPàdelEl Club Esportiu Amposta subcampió de Quarta femenina de la Copa Catalunya...

El Club Esportiu Amposta subcampió de Quarta femenina de la Copa Catalunya de pàdel

El Club Esportiu Amposta va ocupar la segona posició en la categoria de Quarta femenina, a la Copa Catalunya disputada a l’Espai Pàdel de Blanes. El conjunt ampostí, que havia accedit a la fase final després de superar en la prèvia per 2-1 al CP Pont de Suer, va superar els quarts de final i semifinal, i només va sumar la derrota de la final davant el Pàdel Casal de La Llagosta.

L’equip ampostí estava format per: Carmen Subirats, Cristina Ferré Andreu, MP Ivet, Aida Bonfill, Maria Oliva Alvarado, Irene Bertomeu Bertomeu, Eli Bertomeu Casanova, Leonor Casanova Paga, Marta Fabra Tort i Maria Otero Ferré.

La catorzena edició de la Copa Catalunya de pàdel, organitzada per la Federació Catalana, es va disputar per primera vegada, amb dos seus organitzadores de les finals. La primera i segona categoria es van disputar a les instal·lacions del Global Padel Sports de Tarragona; mentre que tercera i quarta es van jugar a les pistes de l’Espai Pàdel Blanes a Girona.

Van competir un total de 64 equips participants, 32 en cada seu, dels quals 32 eren masculins i 32 femenins, tots els conjunts provinents de les quatre demarcacions catalanes.

ARTICLES RELACIONATS

Últimes notícies