IniciPoliesportiuHoquei PatinsEl Club Hoquei Patí Amposta amb una pretemporada molt intensa

El Club Hoquei Patí Amposta amb una pretemporada molt intensa

El CHP Amposta ha disputat els primers amistosos de pretemporada, amb tres confrontacions en gairebé una setmana. En la primera es van desplaçar tots els equips del club, per jugar al pavelló Cèlia Artiga de Reus per enfrontar-se al CEH Olimpic, amb derrota del prebenjamí i benjamí, empat del juvenil, i victòria de l’aleví.

El sènior davant el conjunt local de Tercera Catalana, es va imposar per 2-6, superant al seu oponent a la segona part, després de finalitzar el primer temps amb empat a dos. Van marcar Robert Carles els dos gols del primer temps, i al segon Josep Garcia, Pau Estudillo (2) i Robert Carles.

En la segona confrontació el sènior va perdre 6-4, a la pista del CH Vilaseca, equip de Primera Catalana, categoria superior als ampostins, i tambè es va desplaçar per disputar el tercer partit a la pista del CN Reus Ploms, que serà rival al seu grup de Segona Catalana.

Els ampostins van aconseguir la victòria per 4-6, davant un conjunt local amb algunes baixes, portant sempre la iniciativa. Al descans dominaven per 1-3, i a la segona part van conservar la renda de dos gols. Van marcar, Pau Esquerré (2), Josep Garcia, Robert Carles, Joan Esquerré i Pau Estudillo.

Aquest cap de setmana tots els equips del club es desplaçaran per disputar el XVII Trofeu Gaudí, que a més representarà la presentació del Club Patí Riudoms. El sénior es veurà les cares amb un rival que es trobarà a la Segona Catalana.