IniciPoliesportiuRemEl Club Nàutic Flix tindrà una nova embarcació i nova seu social

El Club Nàutic Flix tindrà una nova embarcació i nova seu social

La junta del Club Nàutic Flix es va reunir el passat dijous, 28 d’abril, amb el batlle de la població, Francesc Barbero, i el regidor d’Esports, Caco Casals, per firmar dos convenis de col·laboració.

Per una banda, es va procedir a la signatura d’una subvenció per finançar l’adquisició  d’un nou batel. La decisió de donar suport econòmic a aquesta actuació va venir propiciada pel fet que es tracta d’un esport en ple auge al municipi, que cada cop compta amb més membres i equips de competició i que està considerat un dels clubs de rem més ben posicionats de tot Catalunya. Així doncs, després de valorar la petició del club per rebre un ajut per fer front al cost de l’adquisició de la nova embarcació, des de l’Ajuntament es va considerar que es tractava d’una bona iniciativa per seguir donant empenta al Club Nàutic Flix. D’aquesta manera, el cost de la compra del batel amb els rems ha ascendit a un total de 10.380 euros.

Per una altra banda, es va firmar la cessió de l’edifici de l’Escorxador a favor de l’entitat esportiva davant la necessitat d’adquirir més espai per emmagatzemar embarcacions. Després de valorar els possibles edificis, des del consistori es va considerar que l’Escorxador podia ser un espai adient per al club nàutic per la seva gran capacitat per guardar les embarcacions i donat que des de fa uns anys ja es trobava en desús. No obstant això, per tal de poder cobrir les necessitat de l’entitat, s’han hagut de dur a terme unes obres d’adequació de l’edifici que han consistit en l’ampliació de la porta d’entrada per tal que hi puguin passar les embarcacions i que han suposat un cost de 8.165,74 euros. Amb tot, el club seguirà mantenint la nau situada a la vora del riu per guardar algunes de les embarcacions i traslladaran la seu social i el gimnàs a l’edifici de l’Escorxador.

El regidor d’esports, Caco Casals, celebra les actuacions i apunta que “estem molt satisfets de poder recolzar  un dels clubs amb més tirada de Catalunya com és el Club Nàutic Flix”.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

27 + = 35

Últimes notícies