IniciPoliesportiuGimnàstica RítmicaEl Club Rítmica Tortosa classifica nou de les seus components per al...

El Club Rítmica Tortosa classifica nou de les seus components per al Campionat d’Espanya

El Club Rítmica Tortosa ha afegit dos noves classificacions peral Campionat d’Espanya al Campionat d’Espanya Nacional Base, que es disputarà a Pamplona del 18 al 23 d’abril.

Les juvenils Maria Zaragoza i Àfrica Ruiz van protagonitzar una destacada actuació al Campionat de Catalunya classificatori per a l’estatal que va tenir Reus, com a escenari.

Maria Zaragoza va finalitzar en quarta posició, a tant sols 0.250 punts del pòdium, en una prova amb la participació de 77 gimnastes. Àfrica Ruiz es va penjar la medalla de bronze, competint, ocupant el tercer lloc en una competició amb 68 gimnastes.

El CR Tortosa conclou el Campionat de Catalunya classificant a totes les seves gimnastes de Copa Catalana nivell 7 al Campionat d’Espanya amb resultats històrics amb 4 medalles d’or, 2 de plata, i 2 de bronze i un meritori quart lloc, el millor resultat obtingut per un club català en les dos competicions.

S’han classificat per al Campionat d’Espanya les 9 gimnastes que van competir, Olivia Sebastià, Paula Mandea, Ariadna Miralles, Ainhoa Mateos, Isabel Bolea, Paula Robrert, Iris Ferrer, Maria Zaragoza i Àfrica Ruiz.

Abans del Campionat d’Espanya, el club tortosí participarà en el Trofeu Garoina de Palafrugell els dies 8 i 9 d’abril.