IniciPoliesportiuTennisEl Club Tennis Serramar guanya el Campionat de Catalunya aleví per equips...

El Club Tennis Serramar guanya el Campionat de Catalunya aleví per equips de plata i obté l’ascens a la categoria d’or

ESPORTS // El Club Tennis Serramar ha obtingut el primer lloc al Campionat de Catalunya per equips aleví de la sèrie argent, Trofeu Manolo Orantes després d’imposar-se al CT Torelló (5-0); al CE Sánchez-Casal 4-3; al CT Figueres 5-0 i al CT Salt Les Guixeres per 4-3 a la gran final, en la que Ian Barroeta va guanyar a Marc Agustí per 6-3 i 6-2; Joan Cardedeu va guanyar a Àlex Fradera per 4-6 i 6-4 (10-6),  Manfred Henne va guanyar a Jaume López de Pedro per 7-6 (7-5) i 6-4, i el doble Ian Barroeta-Joan Cardedeu van guanyar a Marc Agustí- Pau Vall.llosera per 7-5 i 6-1.

Els partits perduts vàren ser: Diego Jesús Cao-Manfred Henne van perdre amb Àlex Fradera-Marc Pelegrin per 4-6/4-6. Enric Espinós perd amb Marc Pelegrin, 0-6, 4-6. Diego Jesús Cao perd amb Pau Vall-llosera, 0-6, 1-6

Aquest títol amb el primer lloc, permetrà al club rapitenc disputar la pròxima temporada la sèrie or, amb els millors equips catalans de la categoría.