IniciVoleibolEl Club Volei Roquetes s'imposa per la via ràpida a l'AE Manresa

El Club Volei Roquetes s’imposa per la via ràpida a l’AE Manresa

ROQUETES // El Club Volei Roquetes ha confirmat un espectacular inici de temporada al grup B de la Primera Divisió nacional de voleibol masculí, derrotant per la via ràpida, amb idèntic resultat de 3-0 que en dos anteriors partits, en aquesta ocasió a l’AE Manresa.

Els manresans van oposar molta resistència en el primer set, el més igualat del partit, finalitzant després de 28 minuts de lluita en un estret 26-24. El segon va ser de total iniciativa i domini dels locals, amb un expressiu 25-12, en 22 minuts. En el tercer van intentar reaccionar els jugadors visitants, però el conjunt roquetenc no va donar cap opció, liquidant el duel amb 25-19, amb 24 minuts.

Una victòria que manté a l’equip dirigit per Benjamin Cuevas al capdavant de la classificació general, i amb sensacions molt positives després de les tres primeres jornades de lliga i de cara al partit que els ha d’enfrontar la setmana vinent al Sant Martí, una pedra de toc per al conjunt del Baix Ebre. D’aquest partit tindrán que estar pendents si es juga o no al final, perquè el conjunt barceloní està confinat per positius de Covid-19.

Van jugar per part local: Gavaldà, Chmali, Bertomeu, Cerdà, Trullen, Tarazaga, Calderón, Yanez, Liovi, Briano, Ramírez, Vericat i Martí de Liberos.