IniciPoliesportiuNatacióEl CN Amposta i CN Tortosa van competir en la sexta jornada...

El CN Amposta i CN Tortosa van competir en la sexta jornada benjamí i prebenjamí a Salou

Organitzat pel CN Salou, es va disputar la sexta Jornada Prebenjamina i Benjamina Trofeu, amb participació del CN Amposta i CN Tortosa, competint a molt bon nivell. Els prebenjamins van prendre part en les proves de 50 metres esquena i papallona, i els benjamins, 50, 200 i 400 lliures.

Va destacar per part del club tortosí va competir un grup de 15 nedadors, Gemma Lleixà i Jordi Valls en els 200 metres lliures amb uns temps de 3,00 i 2,56, respectivament, i el tercer lloc del relleu 4×50 estils mixte amb Gorka Sarango, Martina Juárez, Jordi Valls i Gemma Lleixà.

Per part del CN Amposta, la categoria prebenjamí, en els 50 metres papallona, Ander Sánchez va millorar la seua marca personal en 10 segons. En benjamí, als 50 metres lliures, Boris Ivanov va finalitzar amb 36.7; Martí Miralles, 37.6 segons i Nil Vidal 38.97, tots millorant el seu registre personal. Ibai Sebastià també va millorar el seu temps en 5 segons, amb un temps de 42.71. A la mateixa prova femenina, Alba Climent 35.56, va ser sisena, i Oriana Gómez va millorar el seu temps en 4 segons, amb 41.14.

En els 200 lliures, Ibai Sebastià va ser sext amb 3.33, Maria Strimbeiu va millorar la seua marca en 32 segons, amb 3:21.09, i en els 400 lliures, Boris Ivanov i Alba Climent van ocupar la sèptima posició amb 6:21.86 i 6:16.39.