IniciPoliesportiuNatacióEl CN Amposta i CN Tortosa van competir en la Tarreswin a...

El CN Amposta i CN Tortosa van competir en la Tarreswin a la piscina del Club Natació Reus Ploms

Representants del CN Amposta i CN Tortosa van participar el passat dissabte 23 d’octubre, en la Tarreswin en les categories infantil, júnior i absoluta, disputada a la piscina del Club Natació Reus Ploms.

El Club Natació Amposta va competir amb un total de 15 nedadors i nedadores, sota la direcció del tècnic Albert Astor. El més destacat va ser la millora d’algunes marques personals, que apropen als esportistes a l’objectiu dels propers campionats de Catalunya d’Hivern.

El més rellevant en l’apartat masculí va ser els temps de Marc Jordà (4:12:13) en 400 Lliures en categoria infantil, Pau Nikita (55:38) i Marc Duch (58:87) en 100 Lliures masculí en categoria infantil i junior respectivament. I en l’apartat femení Júlia Lor (5:06:34) en els 400 Lliures categoria infantil, Alba Silva (1:16:42) i Fiona Vizcarro (1:18:11) en 100 Braça absoluta i junior respectivament. Finalment el Club Natació Amposta es va imposar en els 2 relleus celebrats, tant en el 4×100 Lliures femení, compost per Laura Piñana, Fiona Vizcarro, Alba Silva i Carla Martí, amb un temps de 4:12:25, com en el relleu 4×100 Lliures masculí, compost per Marc Gonçalves, Pau Nikita, Marc Jordà i Marc Duch, amb un temps de 3:44:70. La propera cita tindrà lloc el pròxim dia 30 d’octubre a les 16:00 hores, amb la disputa de la sergona Jornada de lliga infantil i la Tarraswin, junior i absoluta, que es celebrarà a la piscina municipal d’Amposta.

El CN Tortosa va competir amb la direcció del tècnic, Gerard Zamora, amb Anna Bertomeu, Cinta Simó, Oriol Ferri, Jana Forgas, Ayla Llupià, Júlia Díaz, Mireia Dalmau, Àngela Calduch, Cinta Conesa (100 esquena); Joan Fusté, Jeyson Díaz, Pau Jiménez, Pau Prades, Jordi Faneca, Josep Maria Rosselló, Núria Mas, Sonia Martínez i Maria Cinta Yagüe.

Molts d’aquests nedadors van millorar la seua marca personal, Va ser una jornada en la qual es van millorar marques personals, quedant-se alguns molt a prop de les mínimes necessàries per a accedir als Campionats d’hivern. També van participar en tres equips de relleus de 4×100 lliures.

ARTICLES RELACIONATS

Últimes notícies