IniciPoliesportiuNatacióEl CN Amposta i el CN Tortosa competeixen a la tercera jornada...

El CN Amposta i el CN Tortosa competeixen a la tercera jornada de la Lliga infantil Tarraswin al Vendrell

La piscina del Doctor Robert del Vendrell va acollir la tercera jornada de la Lliga infantil Tarraswin, amb participació de representants del CN Amposta i CN Tortosa, tot i els inconvenients provocats per la covid-19.

El CN Tortosa amb l’entrenadora Yolanda Cardona, va competir amb un total de quinze nedadors i nedadores. L’equip compost per: Mireia Dalmau, Àngel Calduch, Anna Bertomeu, Ayla Llupià, Cinta Simó, Cinta Conesa, Jana Forgas, Júlia Díaz, Maria Cinta Yagüe, Jeyson Díaz, Jordi Faneca, Josep Maria Roselló-Figuerasa, Oriol Ferri, Pau Prades, Pau Jiménez, va mostrar una gran actitud per afrontar les curses, millorant molts d’ells els seus registres.

Foto: Carles Bertomeu Farnós (CN Tortosa)

Van destacar Josep Maria Roselló-Figueras, que va marcar 2.39.10 als 200 braça; Mireia Dalmau, que va fer 1.19.0 als 100 estils i 2.28.6 als 200 lliures; Júlia Díaz, la qual va aconseguir un registre de 2.55.4 als 200 estils i de 1.12.3 als 100 lliures i Anna Bertomeu, amb 2.53.5 als 200 esquena.

També va competir el CN Amposta, encara que molt afectat per les baixes a causa de la covid-19, que han impedit entrenar amb normalitat aquestes dos últimes setmanes. Ho va fer amb 5 esportistes: Bruna Muñoz, Marc Martí, Xavi Vidal, Roger Homedes i Alex Gilabert, que van estar acompanyats pel director tècnic del Club, Albert Astor. Va destacar la primera posició de Marc Martí en les proves de 50 Braça i 50 Esquena amb uns temps de 29:7 i 28:6. Molt bona actuació de Bruna Muñoz que es va situar en els 100 Braça en una marca d’1:30.

Foto: CN Amposta
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 5 =

Últimes notícies