IniciPoliesportiuPatinatgeEl Comitè Nacional de Patinatge Artístic cancel·la els campionats d'Espanya de Grups-xou...

El Comitè Nacional de Patinatge Artístic cancel·la els campionats d’Espanya de Grups-xou 2020

ESPORTS // El Comitè Nacional de Patinatge Artístic i la Real Federació Espanyola de Patinatge han decidit suspendre definitivament els Campionats en la modalitat de Grups-Xou corresponents a l’any 2020 a causa de la situació actual i l’evolució en el context social en referència a la Covid-19. Els Campionats d’Espanya de Grups-Xou s’havien de celebrar del 5 al 8 de desembre.

Els tècnics i membres del Comitè Nacional valoraren la possibilitat de realitzar-lo en un moment més òptim i lliure de coronavirus. És per això que més endavant es tornaran a reunir amb la intenció de valorar la situació present. El CNPA recomana centrar tota l’atenció en els Campionats d’Espanya 2021. Les normatives vigents contemplen la possibilitat de poder presentar durant dos anys un mateix programa, amb la qual cosa han de consultar el reglament, si arribaren a plantejar-se esta qüestió.

Des de la RFEP, a través del seu Comitè P.A., s’estan efectuant gestions internacionals perquè el Campionat de Grups-Xou Europeu del 2021, es puga retardar amb respecte les dates habituals de la seua celebració, en cas d’aconseguir-ho es podria retardar el Nacional, d’esta manera els grups tindrien un marge més ampli per a la seua posada a punt.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

21 + = 29

Últimes notícies