IniciFutbolEl Comitè Tècnic d'Àrbitres crea un curs extraordinari d'arbitratge

El Comitè Tècnic d’Àrbitres crea un curs extraordinari d’arbitratge

S’obre la convocatòria per a un nou curs, de manera extraordinària, per donar la possibilitat a les persones d’entre 15 i 24 anys d’iniciar-se en l’arbitratge.
El Comitè Tècnic d’Àrbitres ha creat un curs extraordinari dirigit a tots els majors de 15 anys i menors de 24 anys que vulguin iniciar-se en el món de l’arbitratge. El CTA de la Federació Catalana de Futbol pretén augmentar la base arbitral de la que disposa per tal de donar millor cobertura en les zones del territori que més demanda precisin. I és que, una vegada iniciada la temporada 2021-2022, deixant enrere els grans estralls que ha causat la Covid-19, el volum de partits de futbol s’ha incrementat considerablement.
Per aquest motiu, s’han obert les inscripcions per aquest curs extraordinari, tot i que no a totes les delegacions. En queden exemptes Maresme, Barcelonès i Penedès-Garraf. Els interessats d’aquestes tres delegacions s’hauran d’inscriure entre el 15 de febrer i el 15 de març, quan s’obri la convocatòria per al curs ordinari.
Les places son limitades i el període de pre-inscripció per aquest curs extraordinari finalitzarà el dijous 25 de novembre. Una vegada fet el tràmit, el CTA contactarà amb les persones inscrites per donar-los-hi dia i hora per a realitzar una entrevista personal i seleccionar els admesos, en cas que la demanda de places de cada delegació sigui superior a la oferta.
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 6 =

Últimes notícies