IniciPoliesportiuCiclismeEl Consell Comarcal de la Terra Alta renova el conveni de col·laboració...

El Consell Comarcal de la Terra Alta renova el conveni de col·laboració amb el club ciclista Bici-ats Terra Alta

El Consell Comarcal de la Terra Alta ha renovat el conveni de col·laboració anual amb el club ciclista Bici-ats Terra Alta, una entitat que fomenta l’esport, el turisme i la natura de la comarca, alhora que projecta la Terra Alta com un paradís on poder practicar el cicloturisme.

En aquest sentit, aquest 2024, l’ens comarcal fa una aportació econòmica anual de 800 euros perquè el club pugui fer front a les despeses derivades de la promoció de la unitat d’identificació corporativa del Consell Comarcal i també aquelles que es derivin de la creació i del manteniment de recorreguts cicloturístics a la comarca.

Estem molt contents amb la tasca que fa el club ciclista Bici-ats Terra Alta, per això, des del Consell Comarcal de la Terra Alta estem disposats a establir la màxima col·laboració amb ells. Els encoratgem perquè continuïn treballant de la mateixa manera que ho han fet fins ara, ja que contribueixen a donar a conèixer la qualitat turística de la nostra comarca”, ha expressat Lluís Solé, president del Consell Comarcal després de la signatura del conveni.

Aquest acord uneix sinergies entre el Consell Comarcal i Bici-ats Terra Alta, però també amb la DO Terra Alta i la DOP Terra Alta amb un objectiu comú: fomentar l’esport i el turisme vinculat al producte agroalimentari de la Terra Alta.

Així, Robert Albesa, president del club ciclista Bici-ats Terra Alta, ha mostrat el seu agraïment pel suport que el Consell Comarcal i els dos organismes donen al club. “La Terra Alta és una comarca espectacular per practicar-hi el ciclisme, per això volem potenciar aquest esport a la comarca. Rebre aquests suports ens suposa poder tirar endavant les nostres aportacions tant en l’àmbit del ciclisme com en el del turisme a la Terra Alta”. Albesa també ha explicat que el club treballa amb l’ens comarcal per crear unes rutes per donar-les a conèixer a través de les respectives xarxes socials i que tothom que vulgui pugui fer-les, ja que seran aptes per a tots els nivells.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 8 =

Últimes notícies