IniciPoliesportiuEl Consell de la Terra Alta contribueix econòmicament a les carreres de...

El Consell de la Terra Alta contribueix econòmicament a les carreres de cinc esportistes d’elit terraltins

TERRA ALTA // El Consell Comarcal de la Terra Alta ha signat aquest migdia un conveni de col·laboració amb els atletes Àdam Maijó (Batea) i Marina Freixa (Corbera d’Ebre); el ciclista Tomàs Deosdat (Gandesa); Xavier Domènech (Gandesa), que competeix en Enduro MTB; i Alex Puey (Gandesa), que competeix en Enduro i Hard Enduro. A través d’aquest conveni, el Consell Comarcal realitza, per una banda, una aportació econòmica als cinc esportistes terraltins per ajudar-los en les seves carreres professionals i, per l’altra, els esportistes es comprometen a donar publicitat a la marca ‘Terra Alta, paradís rural’, que lluiran als respectius equipaments esportius i de competició.

L’aportació econòmica del Consell Comarcal de la Terra Alta als esportistes és de 6.500 euros i es reparteix en funció de l’abast i del recorregut de les carreres de cadascun d’ells. Així, l’aportació a la carrera de Maijó és de 2.500 euros, ja que competeix a nivell europeu, mentre que l’aportació a les carreres de Freixa, Deosdat, Domènech i Puey, competidors en l’àmbit estatal, és de 1.000 euros per a cadascun d’ells. En aquest sentit, el Consell Comarcal també ha posat a disposició dels cinc esportistes una partida pressupostària destinada a comunicació de l’ens, així com també ha aprofitat una altra partida de comunicació del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) per potenciar, a través de la figura de l’atleta Marina Freixa, la visió femenina de l’esport.

La nostra voluntat és que tots cinc portin la marca de la Terra Alta a les seves equipacions allà on vagin perquè entenem que amb els valors de l’esforç, la constància i la perseverança que representen com a esportistes, també representen els valors de la comarca. A més, volem que us sentiu orgullosos dels vostres orígens ja que nosaltres ens sentim orgullosos del fet que sigueu terraltins i que pugueu portar el nom de la vostra comarca allà on aneu”, ha expressat Neus Sanromà, presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta.

Sanromà també ha avançat que la voluntat de l’ens comarcal és la de consolidar aquesta col·laboració amb els esportistes terraltins en properes edicions i de sumar-hi nous noms del món de l’esport sorgits a la comarca i que també triomfen en els seus respectius àmbits. A la vegada, s’ha referit als joves esportistes com un mirall per a altres joves de la Terra Alta, que poden veure en ells persones amb valors i capaços d’aconseguir unes metes, amb capacitat de lluita i de ser competitius.

Vull donar-vos l’enhorabona a tots per l’esforç i el sacrifici que heu fet per arribar fins aquí, a l’esport d’elit. Tant el Consell Comarcal com el Consell Esportiu de la Terra Alta som consells modestos però esperem que aquest conveni us serveixi d’impuls per poder arribar més amunt”, ha assenyalat Isidré Sampé, conseller comarcal de Joventut i Esports, i president del Consell Esportiu terraltí. Per part dels esportistes, l’altleta Àdam Maijó ha donat les gràcies per l’aportació i per la col·laboració del Consell Comarcal a les seves carreres en nom de tots cinc. “Us volem donar les gràcies per dos motius. El primer, per ajudar a donar-nos a conèixer a empreses del territori que vulguin apostar pel nostre progrés i, en segon lloc, per aquest ajut, que no deixa de ser una motivació per a nosaltres i que fa que la nostra pràctica esportiva no tingui un cost tan elevat tenint en compte el nivell al qual hem arribat en esports individuals. Heu dit que sou un Consell modest però la veritat és que per a tots nosaltres aquestes aportacions són més que bones, així que només volem reiterar-vos el nostre agraïment”, ha indicat Maijó.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 2 =

Últimes notícies