IniciConsells esportiusEl Consell Esportiu del Baix Ebre convoca un curs complet de...

El Consell Esportiu del Baix Ebre convoca un curs complet de monitor poliesportiu per accedir al Registre de Professionals de l’Esport de Catalunya

El Consell Esportiu del Baix Ebre convoca el Curs de Monitors d’Activitats de Dinamització en l’Àmbit Poliesportiu, un títol desenvolupat amb l’autorització de l’Escola Catalana de l’Esport de la Generalitat de Catalunya que permet l’alta al Registre de Professionals de l’Esport de Catalunya (ROPEC).

Aquest registre habilita per a poder treballar, en aplicació de la normativa vigent, com a monitor/a d’activitats poliesportives extraescolar i esportives de lleure, dirigides a infants menors de divuit anys, en centres educatius, AMPA’s, ajuntaments, patronats municipals d’esports, consells esportius, clubs i altres entitats esportives. També habilita per treballar en períodes de vacances escolars en campus, estades i casals esportius.

El curs consta de quatre blocs amb un total de 100 hores més 150 d’un període de pràctiques, donant-se la possibilitat que es puguin inscriure en blocs per separat davant de la probabilitat que alguns alumnes ja tinguin completant alguns d’ells. El primer bloc de 15 hores és el Bloc Comú CIATE, seguit de l’específic de 35 hores de Gestió Petites Entitats Esportives, un altre també de 35 hores de Joc i Esport en Edat Escolar, per acabar amb una càpsula de 15 hores de Procediments de Tècniques i Recursos de Primers Auxilis.

La previsió és començar el curs el 20 de març per acabar-lo el 19 de juny en horaris de divendres de 15,00 a 20.00 hores, i de 9,00 a 14.00 hores en dissabte. Les classes teòriques es faran a la seu del Consell Comarcal del Baix Ebre i les pràctiques en diverses instal·lacions esportives. Els requisits mínims per inscriure’s al curs és tenir complits setze anys en el moment de la inscripció i disposar del certificat d’haver superat l’ESO o equivalent.

La convocatòria del curs, que compta amb el suport de la Unió de Consells Esportius de Catalunya i l’Ajuntament de Tortosa, està emmarcada dins del programa europeu Bridges i compta amb el finançament del Font d’Asil, Migració i Integració de la Unió Europea.

Tota la informació es pot consultar a www.cebaixebre.cat

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

22 + = 29

Últimes notícies