IniciPoliesportiuCiclismeEl Controlpack al Tour de Panamà

El Controlpack al Tour de Panamà

El Controlpack Badia afrontarà una fita històrica en la seua ja llarga trajectòria com a equip ciclista, amb la participació al Tour de Panamà, que compta amb un recorregut de sis etapes que inclou els paratges més emblemàtics de país amb 300 corredors i 500 acompanyants.

El Tour de Panamà 2021 es disputa del 24 al 29 d’agost. Seran 6 dies de passió pel ciclisme emmarcats en els més bells paratges de la geografia. Sortirà des del parc de Tonosí i acabarà en una de les platges més paradisíaques de Panamà, Platja Venao, per a tenir un recorregut de 31.8 km.

Continua la segona etapa des de Pedasí per a recórrer l’àrea azuerence i finalitza al parc de la població pintoresca de Parita, amb un recorregut final de 137,8 km. La tercera etapa, sens dubte la de major dificultat, s’inicia al Parc Unió de Chitré i finalitza a Cerro Marta del Copé, amb 111,35 km de molta natura. Seguint, en la quarta etapa, amb punt de partida a Penonomé per a culminar en Alts del Maria, territori conegut pels panamenys, després trasllat fins a l’Atlàntic, amb la cinquena etapa que s’inicia al passeig Marí de Colom i finalitza al Pont Atlàntic amb 115,7 km de recorregut. Finalment, la sisena etapa, el tancament del Tour de Panamà, en un circuit tancat de 8 voltes al cor de la Ciutat, des de Carrer 50 fins a Panamà vell, i culmina amb un recorregut de 96,8 km.

Per a poder complir amb les exigències de l’organització, pel que fa a la composició de l’equip de sis corredors, el Controlpack Badia ha incorporat per a la prova dos ciclistes júniors, Josep Segarra de l’Amiñur Consulting AEL Respetad. Els dos de la categoria sub-23 seran Miguel Ramada i Albert Muntañola, i els dos de categoria elit, Arnau Solé i Llibert Sendrós.

En la prova competiran equips de Bielorússia, Colòmbia, Costa Rica, els Estats Units, Espanya, Iran, Guatemala, Mèxic, Turquia, Veneçuela i Panamà, que es disputaran els premis de campió individual de la classificació General, Muntanya, Punts, Metes Volants, Juvenil, Sub-23, Màster A, Màster B, i el Millor Nacional.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

66 + = 73

Últimes notícies