IniciPoliesportiuCiclismeEl Controlpack no pot participar al Tour Ciclista de Panamà

El Controlpack no pot participar al Tour Ciclista de Panamà

Una confusió per part dels organitzadors, ha provocat que la documentació i els bitllets d’avió per als integrants del conjunt senienc Controlpack, que havien de participar en el Tour de Panamà, no hagin arribat a temps per poder efectuar el desplaçament, abans de l’inici de la prova.

El Tour de Panamà, es disputarà del 23 al 28 de juliol, amb un recorregut aproximat de 600 quilòmetres, i consta de sis etapes, amb inici a les 10 hores, inclosa la primera pròleg, contrarellotge per equips, de 6,50 quilòmetres, disputada el dia 22 a Calzada de Amador. Participen 200 ciclistes d’equips de diferents nacionalitats, i per al Controlpack, hauria estat la seua segona participació. L’equip senienc ja va participar en l’edició del 2021.

Els 7 components de l’equip que formaven part de l’equip eren, Albert Masana, Mario Silva, Jaume Espuis, Àlex Biel, Stefan Anción, i els joves ciclistes panamenys Michael Caballero i Kevin Almanza.

Alternatives americanes

Ara el Controlpack ha rebut una invitació per compensar la seua absència involuntària del Tour de Panamà, de prendre part el pròxim mes de novembre, en la Vuelta Internacional a Chiriqui, la més important per etapes de Panamà, que es disputa des del 1981, em presencia d’equips panamenys i estrangers. Els responsables de l’equip estudiant la possibilitat, que podria anar acompanyada de la participació en una prova a Cuba, un altre país com Panamà, on l’empresa Controlpack, compta amb una delegació.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 5 =

Últimes notícies