IniciPoliesportiuGimnàstica RítmicaEl CR Sant Jaume d’Enveja campió de conjunts en la Copa Catalana...

El CR Sant Jaume d’Enveja campió de conjunts en la Copa Catalana de Gimnàstica Ritmica

El pavelló poliesportiu de Sant Jaume d’Enveja va acollir, la primera fase de la Copa Catalana CCEE de gimnàstica rítmica en edat escolar, nivells 2 i 3 individuals i conjunts, la de nivell 4 individual.

Van competir la majoria de clubs catalans, destacant la participació de components del club local de Sant Jaume d’Enveja, Xaloc de la Ràpita, CE l’Ametlla de Mar i CGR Amposta.

Protagonista destacat va ser el Club Rítmica Sant Jaume,  encarregat també de l’organització, proclamant-se campió en la categoria junior 3-5 pilotes, en la que es van  imposar amb un total de 17.300 punts, per davant del CN Reus Ploms, 16,550, i CR Cervera,m 12.650, amb els que va compartir podi.

En el nivell 4, segona posición de Joana Agudo, 18.500 punts, momés superada en una competició molt emocionant per Meritxell Aixás del CR Santa Perpetua amb  18.700, i el tercer lloc de Noa Ventura, en júnior-4 cercol.

També va pujar al podi amb la segona posició, Carles de la Cuesta, en aleví 2, del nivell 2-3, del CGR Amposta