IniciVoleibolEl CV Encamp d’Andorra tampoc frena la dinàmica positiva del CV Roquetes

El CV Encamp d’Andorra tampoc frena la dinàmica positiva del CV Roquetes

ROQUETES // Els dos favorits van confirmar els pronòstics. El CV Roquetes al Complex Esportiu d’Encamp a Andorra i el CN Sabadell a la seu pista davant l’AE Aula de Barcelona es van imposar per un clar 3-0.

Els roquetencs van dominar per 0-3 (16-25, 23-25 i 19-25), i van sortir concentrats per enfrontar-se a un rival millorat en les últimes jornades a la seua  pista, i després d’un inici bastant igualat, van imposar el seu millor joc per obligar al técnic José Roca a demanar un temps mort, després d’un parcial favorable als roquetencs que situava el 9-14 al marcador. No va sorgir gaire efecte ja que el Vòlei Roquetes va mantenir la seua renda fins al 16-21, on el conjunt del Baix Ebre va prender l’accelerador i amb un parcial 0-4 va sentenciar en 21 minuts de joc.

En el segon set els roquetencs van sortir una mica relaxats, propiciant un 4-1 d’inici per al CV Encamp. El partit va entrar en una dinámica d’aventatges locals que oscilaven entre els dos i tres punts, fins entrar en un altra fase de més igualtat amb l’empat a 19. Temps mort d’Agustin Rodriguez, mantenint-se l’equilibri de forces fins l’empat a 22. Amb 22-24, el saque de l’Andorra va anar directament fora, anotant-se els roquetencs el segon set en 28 minuts de molta emoció i lluita.

Va continuar la igualtat al tercer set fins l’empat a 10, produint-se la reacció del Vòlei Roquetes. Els seus jugadors es van posar les piles, millorant en tots els aspectes del joc i el bloqueig defensiu, fins situar l’11-16, provocant el temps mort de José Roca, que no va poder evitar l’allau de joc roquetenc, mantenint les diferències i anotant-se el set en 28 minuts. L’equip ha superat un obstacle que es presentava complicat i dona un pas més en les seues aspiracions.

Pel conjunt roquetenc han jugat Fernando, Liovi, Héctor, Jaume, Ferran, Albert, Redu, Nico, Sebas, Jesús, Aleix, Isak, Joan.