IniciVoleibolEl CV Roquetes supera amb solvència al CN Sabadell (0-3)

El CV Roquetes supera amb solvència al CN Sabadell (0-3)

Millor no podia començar aquest intens cap de setmana per al Roquetes, en el que afronta dos partits consecutius, després de la victòria en la primera confrontació a Les Naus davant el CN Sabadell. L’equip roquetenc va superar a un rival que també estrena categoria, i que la passada temporada s’havia imposat en les dos confrontacions que van protagonitzar els dos equips.

El Vòlei Roquetes en clara línia ascendent desde que es va produir el seu debut a la Superlliga 2 del voleibol masculí estatal, està demostrant que va pel bon camí d’aconseguir l’objectiu de la permanència. Aquesta ha estat la seua tercera victòria superant per 0-3 al CN Sabadell, en un partit en el qual sempre ha portat el control, sobretot després d’un primer set que ha tingut un final ple d’emoció. L’equip ha funcionat com a bloc, destacant la ràpida adaptació dels tres jugadors veneçolans, amb Andy Rojas I Samuel Pacheco, entre els dos sumant un total de 35 punts, 18 i 17 respectivament.

El partit ha començat amb domini visitant, però sense aconseguir una bona renda en el marcador. La igualtat ha predominat fins a l’empat a 21. A partir d’aquest moment alternances i successius empats. Amb empat a 24 temps mort local, i el Vòlei Roquetes no aprofita una pilota per tancar el set,qeu entra en una fase d’empats i mínimes avantatges locals. Els vallesans no poden sentenciar en les pilotes que disposen per tancar el primer parcial, i els roquetencs sentencien amb els dos punts consecutius necesaris després de l’empat a 29.

Per al conjunt de David Martin la derrota agónica del primer set, representa com una llosa molt pesada per als seus jugadors, i un efecte totalment contrari per als roquetencs, que veuen reforçada la seu moral i confiança.

El segon set comença igualat fins a l’empat a 10. A partir d’aquest moment els roquetencs, superen amb claredat al seu rival, i la seua renda va augmentant fins al 14-21. En la resta van saber administrar aquesta bona avantatge per situar el 2-0 al marcador.

El CN Sabadell no es va resignar a la derrota, i va sortir amb la intenció de lluitar per protagonitzar la remuntada, aconseguint anar per davant fins als 11-9. Els jugadors del Vòlei Roquetes no estaven disposats a allargar més el partit, conscients de què el dia següent tenien un altre difícil repte, i van reaccionar per recuperar la iniciativa després d’un inquietant 20-18, i no van donar opcions a un conjunt local que ho ha intentat, però sense poder neutralitzar el millor joc dels roquetencs.

Demà a les 17:00 rebran la visita del potent Intercap Tarragona Sant Pere i Sant Pau, en partit corresponent a l’onzena jornada. La junta directiva del club tarragoní, que aquest cap de setmana tenia jornada de descans, ha accedit a la petició del Vòlei Roquetes d’avançar el partit, perquè no poden disposar de la pista en la data que marca el calendari.

Per als roquetencs es tracta d’un dels compromisos més complicats de la temporada, ja que davant tindran un rival de gran tradició en el voleibol estatal, que algunes temporades ha estat a la Superlliga masculina, i aquesta és un dels ferms aspirants a la lluita per l’ascens.