IniciPoliesportiuForçaEl deltebrenc Joan Ferrer defensa el primer lloc de la Lliga Nacional...

El deltebrenc Joan Ferrer defensa el primer lloc de la Lliga Nacional de Força a Baza

En l’edició en paper d’aquest divendres del Setmanari l’Ebre en el seu número 1.054 portem el tema de que Joan Ferrer disputarà el tercer torneig de la Lliga Nacional de Força, amb l’objectiu de mantenir la privilegiada primera posició, que ocupa a la classificació general. La prova tindrà lloc el diumenge 20 de novembre a la localitat granadina de Baza a partir de les 12 hores.

Les proves que es desenvoluparan seran les següents:

  1. Arrossegueu de camió d’esquena: De cara al camió (cap tractora de 7 tones) utilitzant una corda estirant amb els braços o amb arnesos, sempre de cara al camió, cal recórrer 20 metres en menys de 90 segons.
  2. Transport de Rodes: Caldrà transportar 4 rodes entre 90 i 120 kg al llarg de 10 metres en un temps de 90 segons.
  3. Elevació de manuelles: s’elevaran tres manuelles, la primera de 55 kg amb un braç i després amb el contrari amb ple estirament, després una de 60 kg a màximes repeticions, i una de 70 kg, igualment a màximes repeticions. Els atletes poden fer diverses repeticions de 60 kg i/o de 70 kg, tenint en compte que una sola de 70 supera qualsevol número de 60. Guanya el major nombre de repeticions en 90 segons. Es prendran temps parcials per evitar empats.
  4. El Mur: Caldrà mantenir 13 maons amb una amplada de 97,5 cm i un pes de 20,700 kg, agafant l’atleta dempeus el bloc pels costats, no per sota, amb els braços paral·lels a una taula alta, el més temps possible.
  5. L’Escut: Caldrà recórrer amb l’escut de 135 kg (més pes de la història de la LNF) la distància més gran possible en 90 segons. Es pot dipositar per descansar.

Els vuit atletes que disputaran el Tercer Torneig seran: Joan Ferrer, Pedro Cordón, Daniel Aroca, Matthew Riddall, Víctor Casado, Adrián Vela, Daniel Miguel (substitueix Roberto Rodríguez) i Alberto García Arteche (substitueix el lesionat Miguel Ángel Caldentey).

L’atleta deltebrenc es troba al capdavant de la classificació general, amb un total de 106 punts, seguit de Matthew Riddall, 92, com a rival més directe.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 70 = 72

Últimes notícies