IniciFutbolFutbol femeníEl derbi ebrenc de primera nacional femenina per al Seagull de Núria...

El derbi ebrenc de primera nacional femenina per al Seagull de Núria Llop

L’estrena a la categoria de primera nacional femenina al seu grup tercer (la quarta categoria del futbol estatal) va servir per a veure un derbi ebrenc entre el Riudoms de Cinta Vilarroya, Ariadna Franch i Núria Descarrega i el Seagull de Núria Llop, que encara està recuperant-se de la seva lesió. El partit va ser igualat fins al tram final quan les visitants marcaven l’1-2 que els donava els tres punts en aquest inici de lliga.

Raúl Lucha, tècnic local, va donar entrada a la tortosina Cinta Vilarroya al lateral que va jugar tot el partit i la benissanetenca Ariadna Franch en punta d’atac, sent substituïda a falta de set minuts per al final del partit. Al descans, li va donar entrada a la morenca Núria Descarrega en substitució de Mas, mentre la jugadora de Benissanet que ha retornat aquesta temporada a l’equip badaloní procedent del Llevant les Planes, no va poder jugar i estava a la banqueta vestida de carrer per trobar-se en procés de recuperació de la lesió que va patir al quint metatarsià del seu peu esquerre i està pendent de la visita amb el traumatòleg per si es tindrà que operar o no.

Durant els primers quaranta-cinc minuts les badalonines van dur el pes del partit i van gaudir de tres ocasions per avançar-se sense acabar de culminar en gol fins que a falta de nou minuts per a marxar als vestidors Visa es mostrava encertada en la definició, aprofitant-se d’un refús de la defensa local després d’una gran jugada individual de Serarols, per avançar al conjunt visitant al marcador amb el resultat amb que s’arribava al descans.

A la represa, les riudomenques van estirar línies i van mirar de posar pressió en atac fent-se amb el domini territorial i tancant al Seagull dintre al seu propi terreny de joc fins a trobar l’acció en la qual van poder empatar el partit mitjançant Martínez (64′) amb una dura rematada des de l’exterior de l’àrea. El duel restava obert i altern a les dues àrees, realitzant una gran actuació la portera local, que malgrat no va poder evitar el gol ‘in extremis’ de les visitants pràcticament en la darrera opció del partit amb un gran gol de Sarasols que els permetia sumar els tres primers punts a domicili i que consolida les seves expectatives d’intentar estar a dalt intentant recuperar la categoria perduda l’any passat.

En la segona jornada el Seagull rebrà dissabte a partir de les 17 hores de la tarda la visita del San Gabriel que es va estrenar amb victòria davant el Fontsanta-Fatjó per 2 gols a 0, mentre el Riudoms afrontarà el primer desplaçament de la temporada visitant a la Fundació Cornellà que a l’igual que les tarragonines es van estrenar a la competició amb derrota per 3 gols a 0 en la visita al Vic-Riuprimer.

Podeu veure la taula classificatòria del grup de la 1a Nacional de futbol femení en la seua primera jornada, clicant sobre la imatge inferior: