IniciFutbol3a divisióEl FC Ascó s'aferra a la permanència remuntant a Castelldefels (1-2)

El FC Ascó s’aferra a la permanència remuntant a Castelldefels (1-2)

L’Ascó aconsegueix als Canyars la segona victòria consecutiva, fet que encara no s’havia produït aquesta temporada. Una victòria que va arribar amb remuntada.

L’inici va ser molt igualat, però en la primera clara del Castelldefels Eslava fa la passada de la mort i Sergi Moreno supera a Enric. Semblava que seria un partit fàcil pels locals, però l’Ascó no va abaixar els braços, i al minut 24, Gerard Badia per banda esquerra, i assisteix a Espinar al segon pal, llençant un obús, per a empatar el partit. El gol asconenc va fer mal als locals, sent revulsiu per l’Ascó que arriba més a l’àrea. Al minut 34 arribaria el gol del partit, en què Marcel treu un córner i marca un gol olímpic, que fa pujar a l’Ascó l’1-2. Els locals tocats van crear poc perill a la segona meitat, tot i que el Castelldefels surt per totes, però la defensa de l’Ascó, va evitar cap opció clara dels locals.

La segona part l’Ascó no va arriscar, i el conjunt dirigit per Miki Carrillo, ho va intentar, però sense cap ocasió clara a cap de les dues porteries, i en moltes fases tampoc el joc va ser gaire atractiu per als espectadors. L’Ascó va gestionar l’avantatge per mantenir la seua mínima però valuosa renda. Al final del partit Germán va dir que “potser la dinàmica ha canviat, Enric ha estat molt encertat, hem capgirat el partit molt ràpid, crec potser un empat també hagués estat just, però satisfets per la victòria”.

Per la seua banda l’entrenador local Miki Carrillo, disgustat i molt decebut i no es va mossegar la llengua, “ha estat un desastre, semblava una revetlla, l’equip a hores d’ara no és fiable”.

UE CASTELLDEFELS, 1
FC ASCÓ, 2

UE Castelldefels: Adri Valle, Blasco, Guillem (Kevin, 69′), Kike Ramírez (Genis Cargol, 59′), Sergi Moreno, Aitor Serrano, Soriano (Joel Coch, 80′), Fabregat (Ferreira, 80′), Gallardo, Fran Orellana (Manu González, 69′), Eslava
FC Ascó: Enric, Xavi Samper, Genis (Èric Jerez, 66′), Nil Coch, Aleix Cuenca, Miravent (Baaqi, 85′), Sardà (Sergio Caliz, 85′), Ferran (Marc Blanch, 66′), Gerard Badia (Marcel, 75′), Maxi, Espi.
Gols: 1-0, Sergi Moreno (10′); 1-1, Espi (24′); 1-2, Marcel (33′).
Àrbitre: Òscar Carballo Vazquez de Barcelona. Targeta groga al tècnic del FC Ascó, Germán Inglés.

Podeu veure la classificació de la Tercera RFEF després de la vint-i-setena jornada de lliga, clicant a la imatge inferior: