IniciFutbolFutbol femeníEl femení de l'Alcanar vol mantenir la imbatibilitat en el derbi a...

El femení de l’Alcanar vol mantenir la imbatibilitat en el derbi a la Devesa

L’Alcanar femení defensarà aquesta setmana el lideratge del grup ebrenc de futbol-7 femení, després de situar-se primeres en solitari aprofitant la jornada de descans del Perelló, màxim rival a disputar-se la lliga com ja va passar la temporada passada, visitant l’estadi municipal de la Devesa davant la Rapitenca, que ve d’encaixar un contundent 8 a 0 al camp d’un altre dels candidats a estar a la part capdvantera del grup com és el Roquetenc, que encara no sap el que es perdre a la lliga.

D’altra banda, el partit entre l’Arnes i el Tortosa ha quedat ajornat. El que sí que es jugarà serà un derbi, a priori desquilibrat en favor de les noies d’Amador Cebolla, entre el novell conjunt de l’Ampolla (que està novè classificat amb quatre punts) i el vigent campió de la lliga de futbol-7 ebrenca, el conjunt de la Vinyeta, que està assetjant per darrera al líder i que pot revassar la segona posició tenint en compte que el Roquetenc, descansa en aquesta sisena jornada del campionat.

Inconstestable superioritat canareva

Els cinc gols abans del descans, li permetien al conjunt canareu encaminar la golejada de forma contundent per assegurar una victòria que li donava el lideratge en solitari a les del Montsià, que ho han sumat tot en aquest inici de campionat i que ratifica les aspiracions canareves al títol de lliga, després d’aprofitar-se de la jornada de descans del Perelló en aquesta cinquena jornada del campionat.

Les noies entrenades per Juanjo, Axel i Marco, van estar recolzades per una Fanecada que va tenir una gran afluència de públic i ràpidament s’avançaven amb dos gols en un minut, mitjançant les dos jugadores que acabarien signant un ‘hat-trick’ totes dues, Nurieta Callarisa i Judith, que als sis minuts ja li donaven la tranquil·litat necessària al conjunt local per afrontar la resta del partit amb garanties. De mica en mica, els gols van anar caient per a completar el correctiu en que tancaven el partit les blau-grana, que defensaran diumenge el lideratge del grup en el derbi davant la Rapitenca.

CF FEMENÍ ALCANAR, 12
CE OLÍMPIC ME, 0

CF Femení Alcanar: Sara, Anna Cruselles, Mirei, Judith, Nurieta Callarisa, Josefa, Cynthia. També van jugar: Maria, Marta, Mari Carmen, Laura, Ainhoa.

CE Olímpic ME: Carol, Imma, Laia Pellejà, Jonabel, Zaira, Núria, Judit. També van jugar: Misheli, Nikoli, Aina.

Àrbitre: Pol Borràs Abella, de la delegació arbitral de les Terres de l’Ebre.

Gols: 1-0, Nurieta Callarisa (5′); 2-0, Judith (6′); 3-0, Nurieta Callarisa (18′); 4-0, Maria (22′); 5-0, Marta (31′); 6-0, Judith (37′); 7-0, Anna (39′); 8-0, Nurieta Callarisa (47′); 9-0, Judith (50′); 10-0, Mirei (52′); 11-0, Marta (55′); 12-0, Marta (64′).

El Roquetenc se sitúa segon

Dos gols matiners de Mari Pau i Laura Santamaria, van posar de manifest la superioritat del conjunt roquetenc en aquesta confrontació, que es va veure reflexada a la fi del temps reglamentari de la primera meitat quan les de Juanpe Fernández i Joel Rodríguez se situaven amb un 8-0 contundent en tancar la primera meitat, resultat que acabaria sent definitiu i que no va patir més variacions durant els segons trenta-cinc minuts de joc.

Era el primer partit que estaven totes les jugadores disponibles, a excepció de Laia Tomàs, i el Roquetenc sortia en tromba davant els dominis visitants, aprofitant un joc combinatiu i sobretot les accions a pilota aturada per a incrementar les diferències al marcador, arran de la sortida de tres córners que li van fer molt de mal a les de la Devesa. En una falta, Mari Pau s’encarregava d’aprofitar per a marcar el primer gol en una acció de murri, amb les defensores visitants descol·locades. A partir d’aquí, i amb el segon gol de Laura Santamaria, el partit va quedar vist per a sentència marcant el 8-0 definitiu abans de tancar els primers trenta-cinc minuts de joc. La segona part va ser un pur tràmit.

CD ROQUETENC, 8
UE RAPITENCA, 0

CD Roquetenc: Estel, Anna, Maria Pau, Laura Santamaria, Sheila, Tània Obiols, Aina. També van jugar: Tània Querol, Marta, Cinta Andreu, Joana, Júlia.

UE Rapitenca: Neus, Joana, Àfrica, Debora, Sheila, Àngela, Sara. També van jugar: Maria, Ona, Maria Isabel, Oumayma.

Àrbitre: Nick Veliz Abanto, de la delegació arbitral de les Terres de l’Ebre. Va amonestar a Tània del CD Roquetenc.

Gols: 1-0, Mari Pau (1′); 2-0, Laura Santamaria (2′); 3-0, Mari Pau (11′); 4-0, Sheila (16′); 5-0, Laura Santamaria (17′); 6-0, Neus (pp) (21′); 7-0, Tània (30′); 8-0, Sheila (32′).

El Tortosa es refà de l’ensopegada a la Cava

Les roig-i-blanques es van poder sobreposar al fet d’encaixar la primera derrota de la temporada la setmana passada al camp de la Cava i van sortir al camp fent-se dominadores de la possessió de la pìlota des de l’inici, tot i la pressió alta que els exercien les ampostines d’entrada, però que gràcies a un joc associatiu les noies de Kazu podien superar i establir el primer gol aviat, obra de Paula Curto, quan només es portaven tres minuts de partit. A partir de l’1-0, el joc combinatiu de les tortosines, es va imposar i arribaven al descans amb el gol de Maria Otero, que signava el 4 a 1 que posava terra de per mig. A la represa, tres gols més de les roig-i-blanques van tancar el marcador en l’estrena de Júlia Castellà sota pals i el tècnic tortosí es mostrava “content per la progressió de l’equip“.

CD TORTOSA, 7
CF AMPOSTA, 1

CD Tortosa: Júlia, Nerea, Andrea, Paula Curto, Paula Ripoll, Ainoa, Clàudia. També van jugar: Glòria, Lídia, Maria Otero.

CF Amposta: Weam, Noa, Marina, Mariam, Laura, Teleki, Ariana. També van jugar: Nicole, Naiara, Naia, Gabriela, Lídia, Maria.

Àrbitre: Maksym Skoblyuk, de la delegació arbitral de les Terres de l’Ebre.

Gols: 1-0, Paula Curto (3′); 2-0, Andrea (11′); 3-0, Paula Curto (29′); 3-1, Marina (31′); 4-1, Maria Otero (32′); 5-1, Glòria (36′); 6-1, Clàudia (53′); 7-1, Nerea (54′).

Tercera victòria consecutiva per un La Cava A que revifa

Tercera victòria consecutiva de la Cava A, que es recupera després d’un inici de lliga dubitatiu en el qual encaixaven dos derrotes consecutives i després de superar al Tortosa de forma contundent i trencant-li així la imbatibilitat, es va poder veure una versió de l’equip completament dominadora davant un rival complicat, l’Arnes que planteja els partits amb un bloc baix, que dificulta el joc de les rivals.

Joana, a les acaballes del primers temps, i Mar en la recta final del partit quan les visitants s’abocaven a l’àrea local a la recerca del primer gol que els permetés arribar a empatar, segellaven un triomf molt treballat per les blac-i-blaves que de mica en mica s’acosten a la part capdvantera de la classificació, situant-se com a setenes amb 9 punts.

CD LA CAVA ‘A’, 2
CE ARNES, 0

CD la Cava ‘A’: Lorena, Carla, Joana, Àngels, Mar, Mireia, Yasmina. També van jugar: Angi, Glòria, Naiara, Noèlia.

CE Arnes: Amalur, Ludmila, Ara, Andrea, Bàrbara, Carlota, Laura. També van jugar: Judith, Rocio Zapater, Àngeles, Erika.

Àrbitre: Neus Albalat Queralt, de la delegació arbitral de les Terres de l’Ebre.

Gols: 1-0, Joana (31′); 2-0, Mar (63′).

Remuntada del Campredó que seguix invicte

El Campredó es va saber sobreposar al gol matiner amb una rematada exterior des de fora la frontal, en el qual el filial de la Cava s’avançava al marcador. De mica en mica les jugadores de David Bertomeu s’anaven trobant més còmodes sobre el terreny de joc i en una acció a pilota aturada a la sortida d’un córner, aprofitaven per empatar gràcies a Maria José que empatava tres minuts després d’encaixar el 0 a 1. Sis minuts més tard, aprofitant una acció dividida després d’un quants rebots dintre l’àrea, Cèlia culminava la reacció local amb el 2 a 1, resultat que ja resultava inamobible tot i assetjar les locals els dominis visitants sense tornar a trobar el premi del gol, davant un conjunt blanc-i-blau que resta sense puntuar en aquest inici de campionat. D’altra banda, les locals segueixen imbatudes després de quatre partits on han sumat tres victòries i un empat, fet que les afiança a estar lluitant per les places de privilegi i que les confirma com a un rival a tenir en compte per a disputar la lliga.

UE CAMPREDÓ, 2
CD LA CAVA ‘B’, 1

UE Campredó: Ana Sabaté, Judit, Cèlia, Paula, Joana, Adriana, Maria José. També van jugar: Maria, Karen, Paula Dauden, Elia.

CD la Cava ‘B’: Leyre, Nayara, Núria, Alba, Anaïs, Naiara, Gisela. També van jugar: Cristina, Clàudia, Aida, Carla, Judit.

Àrbitre: Sergi Lineros Bertomeu, de la delegació arbitral de les Terres de l’Ebre.

Gols: 0-1, Gisela (7′); 1-1, Maria José (10′); 2-1, Cèlia (16′).

La classificació al grup 1 de la lliga ebrenca de futbol-7 femení, després de disputar-se la cinquena jornada del campionat, queda com podeu veure a la imatge inferior: