IniciFutbol4ª CatalanaEl filial del Camarles iguala a la represa un 2-0 advers en...

El filial del Camarles iguala a la represa un 2-0 advers en el partit de festes de Tivenys

El Tivenys seguint la línia de la temporada passada a casa on només va cedir dues derrotes en tot el campionat, sortien endolladíssims al partit sorprenent a un filial camarlenc, que parteix entre els favorits per estar a la part capdavantera del grup.

Durant els primers compassos gaudien els locals de diverses arribades, amb una rematada al pal inclosa. Fruit a la insistència vam trobar el camí del gol, situant el 2-0 a la mitja hora, sense que els visitants puguèssin atravessar la línia de mitjos durant els primers quaranta-cinc minuts. Fins i tot el resultat es quedava curt, tenint en compte el reguitzell d’ocasions generades pels verd-i-negres davant els dominis d’un Camison que evitava una desfeta més àmplia.

A la represa, el desgast de la primera meitat, passava factura als locals en el partit de festes majors, i fruit de dues badades defensives en quinze minuts, retornaven la igualtat. Els camarlencs, que arran dels canvis introduïts al descans pel tècnic Florin Taidler i els retocs fets en el sistema plantejat des de l’inici del partit, es van quedar prop de la remuntada en una jugada molt protestada al temps de descompte que l’àrbitre va anular.

UE TIVENYS, 2
CF CAMARLES ‘B’, 2

UE Tivenys: Eric, Platero, Adama, Pau, Jose Luís, Jordi Sanz, Pepe, Àlex Fernández, Sergi Doblado, Gio, Miquel Piñol. També van jugar: Montolio, De la Torre, Adell, Piñol, Musta, Jordi Vicente.

CF Camarles ‘B’: Camisón, David Mora, Aleix, Sansaloni, Sergi, Serral, Hugo, Marc, Xavi Curto, Cristian, Roger. També van jugar: Alejandro, Edgar, Marc, Badr, Jaume, Villalba, Campanals, Soufiane.

Àrbitre: Dorian Rueda Botella, de la delegació arbitral de les Terres de l’Ebre. Va amonestar als locals Gio (41’), Piñol (2) (80’), Musta (63’), Àlex Fernàndez (73’), Pau (87’) i el tècnic Ignasi Mauri (61’) i als visitants Camisón (19’), Aleix (70’) i Hugo (82’).

Gols: 1-0, Pau (17’); 2-0, Adama (31’); 2-1, Sansaloni (49’); 2-2, Cristian (66’).

La classificació al grup 20 de quarta catalana després de disputar-se la jornada inaugural, queda com podeu veure a la imatge inferior: