IniciFutbol4ª CatalanaEl filial del Gandesa arranca fort en el derbi i goleja la...

El filial del Gandesa arranca fort en el derbi i goleja la Fatarella (4-1)

Va començar fort el filial del Gandesa, una lliga en la que volen posar-se entre la terna dels candidats a l’ascens, com ja va passar la temporada passada en el retorn a la competició un cop superada la pandèmia tot i no acabar pujant per la situació del primer equip que no ascendia i li privava així al B aconseguir el salt de categoria, tot i quedar subcampions de lliga. Aquest cop els de Sergi Vidal, en una competició que es preveu molt renyida, no van perdonar i van golejar en el derbi de la Terra Alta davant la Fatarella (4-1).

No obstant això, li va costar doblegar la ressistència defensiva dels fatallerencs fins que als vint-i-quatre minuts aconseguien trencar la igualtat al marcador gràcies a una culminada per Ismael Aubanell. Semblaven posar-se les coses de cara, i més encara quan a falta de cinc minuts per a la conclusió del primer temps arribava el segon mitjançant Oriol Salvadó que aprofitava una pena màxima que ampliava l’avantatge al marcador i posava molt coll amunt per als visitants la confrontació. Però quan tot semblava que així s’enfilaria el camí de vestidors, a un minut d’arribar a l’equador de la confrontació, Pere Nacher aconseguir marcar per al conjunt visitant que ajustava les diferències i mantenia la incertes de cara al segon període.

Després del pas per vestidors, els gandesans que introduïen un canvi al sistema tàctic, van sortir amb el convenciment de resoldre la confrontació aviat. Fruit de la inèrcia que adquiria el partit, Ismael, feia el segon gol al seu compte particular i li tornava a donar dos gols de marge als de la capital de la Terra Alta. El gol, donava tranquil·litat i amb el pas dels minuts es sentien més còmodes, per a arribar a sentenciar quan restava un quart per al final amb gol de Dani Machado. Això provocava que abaixessin els braços els quatribarrats, i les ocasions se succeien davant els dominis de David, que va realitzar una actuació providencial per evitar una desfeta més àmplia. En resum, bona posada en escena del Gandesa B que es desplaçarà aquest diumenge al camp de la Galera, en un partit que arrancarà a partir de les 16 hores.

CF GANDESA ‘B’, 4
CE LA FATARELLA, 1

CF Gandesa ‘B’: Miki Boira, Guillem Aubanell, Segura, Marc Sabaté, Hostau, Aubà, Jonathan, Manyà, Oriol Salvadó, Daniel Machado, Ismael. També van jugar: Vidal, Ramon Luz, Fidel, Jordi Roca, Víctor, Folqué.

CE la Fatarella: David, Lhoussain, Gironés, Bernat, Reyes, Jordi Rius, Rafik, Aitor, Joaquín, Pere Nàcher, Raul. També van jugar: Toni, Martí, Gerard, Pol, Joan.

Àrbitre: Outman Senhaji Ahrouch. Va amonestar a Aubà (62′) i Guillem Aubanell (74′) del CF Gandesa ‘B’ i al visitant Joaquín (55′).

Gols: 1-0, Ismael (24′); 2-0, Oriol Salvadó (p) (40′); 2-1, Pere Nàcher (44′); 3-1, Ismael (50′); 4-1, Dani Machado (76′).

La classificació al grup 20 de quarta catalana després de disputar-se la jornada inaugural, queda com podeu veure a la imatge inferior: