IniciFutbol4ª CatalanaEl filial del Jesús Catalònia fa els deures i s'enganxa als capdavanters...

El filial del Jesús Catalònia fa els deures i s’enganxa als capdavanters (0-4)

El filial del Jesús Catalònia seguix invicte en aquesta arrancada de competició després de golejar a domicili al municipal Salvador Gisbert al Sant Jaume per 0-4, havent encadenat dos triomfs consecutius després de superar al filial de l’Ametlla de Mar en l’estrena de la competició a la Santa Creu per un ajustat 2 a 1. Sis punts que el consoliden a la part alta de la taula classificatòria emparellat amb quatre equips més que han sumat tots els punts en disputar, amb l’Amposta B que encapçala la taula amb un coeficient golejador de +8, i la resta amb el Gandesa B (+7), el Pinell (+7), i la Cava B (+2). Els seguixen, també invictes, el Ginestar i el Camarles B, que sumen quatre punts, després de sumar el primer empat dels ginestarols davant el Tivenys (2-2) i haver guanyat el primer enfrontament davant el Jesús i Maria C, en el derbi, els camarlencs (2-1).

Tot i això, el triomf no es va gestar fins al darrer quart d’hora quan aconseguien unflar el resultat definitiu amb tres dianes més, després que a nou minuts del descans aconseguien desequilibrar l’empat inicial. Per al tècnic visitant Dani Fernández ens relatava que “estem bastant contents de com ha anat el partit i de com va executar el plà de partit que teniem dissenyat. Vam estar molt concentrats defensivament tant en les pilotes llargues que intuïem que ens tirarien a les nostres esquenes, com en la sortida fluïda de pilota que vam poder tindre en aquesta confrontació. Vam voler ser protagonistes als primers quaranta-cinc minuts, buscant les pilotes en profunditat a l’esquena de la seua defensa volent aprofitar la velocitat que tenim al davant amb els nostres puntes. Tot i trobar-nos en dificultats per a filtar pilotes per dins, vam fer-nos amb el control de la situació i vam tenir que buscar als extrems nostres, saltant-nos les línies i sent més directes del que ens agradaria. Així vam generar dos o tres arribades clares, que vam fallar, una d’elles va acabar en gol però ens va assenyalar fora de joc. I en una molt bona acció individual de Ruiz, li permetia quedar-se sol davant el porter i definir a la perfecció per desfer l’equilibri al marcador, fruit d’aquesta dinàmica de partit que ens afavoria” destacava Dani Fernández del que havia estat la primera meitat. “Després del pas per vestidors seguíem amb la mateixa tònica de partit i vam estar parlant als vestidors de no abusar tant del joc en llarg i ser més combinatius associant-nos. Tot i això, durant el primer quart d’hora vam buscar la pilota massa profunda. Això ens va originar que durant aquesta fase el partit es convertia en una anada i tornada a les dos àrees, tot i haver millorat en l’aspecte defensiu. No obstant això, van poder generar-nos situacions per empatar i inclús una acció molt discutida pels locals, quan una acció en que vam cometre falta, reclamaven un possible penal. A base de defensar bé i estar molt intensos en aquest aspecte, ens permetia sortir en tres o quatre accions a la contra i en una d’elles Roberto filtrava la passada cap a Bonet, que es presentava sol davant el porter i era objecte d’un penal que ell mateix transformava i ens donava relativa tranquil·litat. Amb el Sant Jaume obert a l’atac, cercant el gol que els donés esperances, en dos contres molt ben executades podíem completar el marcador definitiu” sentenciava l’entrenador jesusenc.

Operació satisfactòria a Josep Carbó

En relació a la greu lesió que va patir en el primer partit davant el filial de l’Ametlla de Mar, Josep Carbó, va ser intervingut satisfactòriament dijous passat en una operació de tres o quatre hores de durada, i aquesta setmana un cop va rebre l’alta mèdica va poder visitar als seus companys a la Santa Creu. Cal anar mirant la seva evolució, que un període de tres mesos, podria estar recuperat i tornant als terrenys de joc després de patir un enfonsament de la part frontal del crani.

UE SANT JAUME, 0
CF JESÚS CATALÒNIA ‘B’, 4

UE Sant Jaume: Ruben, Naim, Sergi, Carles Pérez, Ariel, Jaume, Adrià, Sergi Solà, Aitor, Navarro, Joan. També van jugar: Abella, Benito.

CF Jesús Catalònia ‘B’: Prieto, Martí Farreny, Pujol, Pellisa, Òscar Anguera, Bonet, Dani Fernández, Ruiz, Adrià, Marcel, Vlad. També van jugar: Roberto, Jonathan, Fatty, Aleix.

Àrbitre: Dorian Rueda Botella, de la delegació arbitral de les Terres de l’Ebre. Targetes per als locals Sergi Solà (10′), Aitor (42′), Ruben (74′) i Joan (80′) i per als visitants Ruiz (35′), Pellisa (52′) i Bonet (68′).

Gols: 0-1, Ruiz (36’); 0-2, Bonet (p) (75’); 0-3, Fatty (82’); 0-4, Roberto (90’+3′).

La classificació al grup 20 de quarta catalana després de disputar-se la segona jornada del campionat, queda com podeu veure a la imatge inferior: