IniciFutbol3ª CatalanaEl filial del Tortosa es deixa remuntar un 2-0 i acaba cedint...

El filial del Tortosa es deixa remuntar un 2-0 i acaba cedint l’empat davant el Godall (2-2)

Partit amb dos parts diferenciades. Els Tortosa ‘B’ es feien amb el domini territorial al primer temps, i en dues accions es podien avançar amb un 2-0, amb què es marxava al descans. Arran d’un canvi al centre del camp, els tortosins van perdre el control de la situació i el Godall assetjava els dominis visitants fins a salvar l’empat.

Poc va tardar en avançar-se el conjunt tortosí, molt més adaptat a les medides del camp que el Godall, al qual li va costar molt assentar-se sobre el terreny de joc. Era en una jugada per la punta esquerra de l’atac, en la qual van topar fortuïtament l’autor del gol amb un defensor que es quedava a terra, i es quedava completament sol per encarar al porter per l’esquerra de l’àrea i superava a Oriol amb una rematada creuada al pal llarg. En una jugada iniciada des del servei de porta, s’originava l’acció del segon gol, davant la tímida pressió alta del conjunt de Juanjo Agustin, que superaven els roig-i-blancs combinant pel carril esquerre i superant les línies fins a filtrar la passada per a Lorenzo que es quedava sol davant del porter al que superava amb una auto-passada i marcava a porta buida fent el segon gol i ampliant les diferències per als d’Òscar Rumense. Amb aquest clar avantatge s’enfilava el camí de vestidors.

A la represa, fruit d’un canvi tàctic per protegir a Hassan que tenia targeta, els tortosins van fer una passa enrera i això va coincidir amb la passa endavant que van fer els godallencs, que van buscar el gol per entrar al partit. Reclamarien unes possibles mans en una rematada d’Àngel des de la frontal que tocava al braç de Damien, però l’impacte es produïa amb el braç enganxat al cos i l’àrbitre, molt ben col·locat, no assenyalava res en aquesta acció. Amb el pas dels minuts, els de la capital del Baix Ebre, van cedir metres al Godall que cercava amb insistència generar l’acció que els enganxés al partit. Minuts després, es tornaria a reclamar unes possibles mans de Cubells a l’interior de l’àrea en una centrada des de l’esquerra d’Àngel que tampoc s’assenyalarien (es pot comprovar a les imatges que adjuntem). No obstant això, els de Juanjo Agustin, seguien creixent i buscant el 2-1 i el trobaven a les acaballes del partit, quan un refús del porter Arnau li caia a Quim que completament sol dins la frontal de la petita, l’acabava empenyent al fons de la xarxa. Aquest gol premiava la segona meitat dels godallencs, que seguien insistint a la recerca de l’empat, que en l’afegit, en una acció amb un pél de sort, Àngel des de l’esquerra de l’àrea, sorprenia a tothom en una centrada-xut que superava al porter tortosí per dalt i s’allotjava al fons de la porteria del Tortosa.

Podeu veure el resum del partit a partir del minut 33:48, al programa Minut 91 de Canal Terres de l’Ebre, edició dimarts:

Sala de premsa:

El tècnic local, Òscar Rumense, ens comentava que “durant la primera part més el control del partit, sense passar cap engúnia defensiva i als vint minuts aproximadament ens havíem avançat amb un 2-0 al marcador i tenint el partit del tot controlat” ens resumia Rumense. “Al descans, assumixo la part de culpa perquè en la intenció de canviar a un jugador nostre per tenir targeta, hem trastocat a l’equip i hem perdut el control de la situació. Ens ha afectat molt aquest canvi. El Godall s’anava imposant i natros no teníem les idees clares de com teníem que afrontar el partit. Penso que l’empat és just pel partit que s’ha vist” sentenciava l’entrenador del filial roig-i-blanc.

Per la seua banda el tècnic godallenc Juanjo Agustin, ens reconieixia que “al principi ens ha costat bastant trobar-nos i ha estat complicat perquè sortiem desendollats del partit i això ho sabien aprofitar els locals per a situar-se amb dos gols de renda. Natros no vam poder oferir ressistència i ells trobaven els espais per a fer-nos mal a les contres” valorava del primer temps. “Els canvis introduïts al descans ens van sortir bé i vam canviar la dinàmica. Vam pressionar bé la sortida de pilota d’ells i ens feiem controladors de la situació al centre del camp. Això ens permetia acostar-nos a l’àrea d’ells fins que vam aconseguir l’empat. Content pel treball realitzat a la segona part, però enfadat amb els jugadors del que van fer al primer temps, perquè no potser que surtissim tant desconnectats” reblava Agustin.

CD TORTOSA ‘B’, 2
CF GODALL, 2

CD Tortosa ‘B’: Arnau, Abelló (Pau, 45’), Cubells, Damien, Cano, Sorolla, Andreu (Ramón, 84’), Alemany, Lorenzo (Edgar, 72’), Enric, Hassan (Abdel, 45’).

CF Godall: Oriol, Ivan, Xavi Royo (Pasalamar, 53’), Àngel, Pau Haro, Zaragoza (Joel, 63’), Quim, Abde (Canalda, 45’), Callarisa (Aleix Royo, 53’), Pablo, Pau Morera.

Àrbitre: Didac Tena Colomé, del comitè tècnic arbitral de Terres de l’Ebre. Va amonestar a Hassan (20’), Cubells (39’) i al tècnic Òscar Rumense del CD Tortosa ‘B’ i a Xavi Royo (15’), Callarisa (22’), Pau Morera (34’), Ivan (66’), Pau Haro (75’) i a l’entrenador Juanjo Agustín (31’) del CF Godall.

Gols: 1-0, Lorenzo (10’); 2-0, Lorenzo (23’), 2-1, Quim (84’), 2-1, Àngel (88’).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la segona jornada al grup primer de la tercera catalana, clicant la imatge inferior: