IniciVoleibolEl filial del Vòlei Roquetes, confecciona un calendari per a recaptar fons

El filial del Vòlei Roquetes, confecciona un calendari per a recaptar fons

Alguns dels components de la plantilla sènior del CV Roquetes B, han tingut la iniciativa de confeccionar un calendari del 2022, amb el principal objectiu de recaptar fons per ajudar a costejar les despeses dels desplaçaments. En el calendari apareixen alguns jugadors entre altres com Pau Pallarés, Jesús Tudó, Isak Martí, Joan Vericat, Frander Añes i Ferran Trullen, sense roba i només tapats amb una pilota.

Foto: Eusebi Llaó (CVR_Mens)

Llorenç Vericat entrenador de l’equip del Roquetes B, comenta com va sorgir aquesta iniciativa “ja fa anys que es comenta la possibilitat, recordo que quan jugava amb el juvenil, ja es parlava de portar-la a terme, i ara s’ha fet realitat, ja que els jugadors són joves i estudien, i per tant, els resulta complicat fer front als desplaçaments de l’equip que viatja per diferents poblacions de tota Catalunya”.

Al calendari surten els components de l’equip filial, però també altres del primer equip van voler col·laborar “el passat divendres els jugadors del filial, vam fer la foto al pavelló i van coincidir Isak Martí i Pau Pallarés, companys nostres de molts anys, i Ander que també es va afegir i surten al calendari”.

El preu del calendari és de 10 euros, i es pot adquirir a través de l’Instagram de qualsevol dels integrants, o a n’aquesta adreça @cvr_mens, o també a la botiga de Natural Bel Herbodietètica de Roquetes.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

68 + = 75

Últimes notícies